Anpassar sig fullständigt till dina behov

Varje funktion i vår lösning kan enkelt anpassas till dina behov. Trots att vi erbjuder de bästa lösningarna, vet vi att systemet i slutändan endast är ett verktyg. De riktiga fördelarna kommer från att du har friheten att fokusera på att utveckla din verksamhet.

Inget behov av programmering eller konsultering

Våra kunder kan enkelt göra alla dagliga justeringar i SCM-lösningen utan vår hjälp. Användarna kan också modifiera användargränssnittet och verksamhetsprocesserna utan kodning. Grunden för lösningen anpassas till dina förändrande behov både under men också efter implementeringen – utan kodning. Våra kunder behöver sällan hjälp med att hantera eller konfigurera systemet men vi finns ändå alltid där då det behövs.

Fokus på människorna och processerna

Den tekniska implementeringen är den enkla delen. De mest framgångsrika organisationerna tänker om deras processer och leder människorna genom förändringen. Våra erfarna projektledare med djup kunskap om leveranskedjan försäkrar att du uppnår mätbara resultat genom att hjälpa dig hantera förändringarna.

RELEX extrema flexibilitet övertygade oss från dag ett.

De fasta SaaS-månadsavgifterna inkluderar hela systemet, regelbundna uppdateringar och kundsupport. Vi drar nytta av total transparens i kostnaderna, banbrytande lösningar och en snabb avkastning på investeringen.

Olaf Heide

Managing Director, MEDIMAX

”RELEX extrema flexibilitet övertygade oss från dag ett.”

– Olaf Heide, Managing Director, MEDIMAX

Smidiga projekt med fokus på att förbättra processerna

Vi har banat vägen för smidiga projekt och flexibla processutvecklingar inom SCM. Efter en kort analys om var du befinner dig, kan vi enkelt kartlägga dina utmaningar och mål. Till skillnad från traditionella projekt, behövs ingen detaljerad specifikation. Vi anpassar systemet runt dina existerande processer på bara några veckor. Sedan, efter vanligtvis tre månader, är systemet klart för en utrullning enligt din egen takt.

Så jobbar vi:

  • Snabb specifikationsfas
  • Teknisk implementering (vanligtvis mellan 8-12 veckor)
  • Flexibel anpassning enligt projektets framfart
  • Inga incitament till förlänga projekt
  • Alla projektledare är erfarna SCM-experter

Enkel integrering med alla affärssystem

RELEX lösning för planering och styrning av leveranskedjan är enkel att integrera med dina existerande affärssystem tack vare moderna gränssnitt för de vanligaste systemen och flexibla API. Generellt sett tar den tekniska implementeringen endast två veckor. Hittills har vi integrerat RELEX med över 30 affärssystem, däribland de mest välkända systemet på marknaden.

Minimal risk, snabb avkastning

Vi vill minimera alla riskelement som ingår vid valet av en SCM-lösning. Vår SaaS-verksamhetsmodell är i linje med våra incitament om din fortsatta framgång och ger dig full avkastning på investeringen inom bara några månader.
Läs mer om RELEX implementering