Miksi RELEX?

Koska olemme erilaisia.

 

 

RELEX

Rikkoo rajoja

RELEX rikkoo rajoja

Pyrimme jatkuvasti rikkomaan kokonaisvaltaisen vähittäiskaupan ja toimitusketjun suunnittelun rajoja. Anna toimitusketjun, tilan ja työvoiman ratkaisujemme viedä ydintoimintojesi suunnittelu uudelle tasolle. Mitä monimutkaisempaa toimintasi on, sitä enemmän hyödyt RELEXistä.

Yhdistä korkean tason automaatio ja vaikuttavat tulokset.

Hyödyntää huipputeknologiaa

Hyödyntämällä huipputeknologiaa

Laita ennennäkemätön laskentateho asiantuntijoidesi käsiin. Ratkaisumme on optimoitu hyödyntämään vähittäiskaupan ja toimitusketjun dataa sekä edistyksellisiä tietojenkäsittelytekniikoita, kuten sarakepohjaista tietokantaa ja muistinvaraista laskentaa. Me mahdollistamme sen, että voit koska vain ennakoida suunniteltujen päätösten vaikutukset jokaiseen toimitusketjun osaan, jopa kuukausiksi etukäteen.

Näe, mihin suuntaan kysyntäsi on menossa ja ymmärrä päätöstesi vaikutus.

RELEX
mahdollistaa

Huolettoman automatisoinnin

RELEX mahdollistaa huolettoman automatisoinnin

Varmista, että asiantuntijasi ymmärtävät päätöstensä perustelut ja niiden vaikutukset. Me annamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää edistyksellistä datatiedettä sekä hoitaa toiminnallesi kriittiset tehtävät mahdollisimman tehokkaasti.

Tee koko organisaatiostasi datalähtöinen ilman ulkoistamisen tarvetta.

Kokonaisuuden hallinnan

Ja hallitse kokonaisuutta

Anna asiantuntijoillesi eväät suunnitteluratkaisun hallintaan. RELEXin käyttöliittymää ja sen taustalla olevaa liiketoimintalogiikkaa voidaan helposti muokata ilman koodausta tai ulkoista apua. Tiimimme on toki kuitenkin aina käytettävissäsi ja tukee sinua mielellään tarvittaessa. Asiakaskohtaiset rakenteet eivät vaikuta ohjelmiston päivityksiin, minkä ansiosta kaikki asiakkaamme voivat ottaa tuotekehityksemme tekemät uudistukset nopeasti ja helposti käyttöön.

Anna asiantuntijoidesi vastata prosessien kehittämisestä ja ylläpidosta.

Liity mukaan sunnittelemaan paremmin ja myymään enemmän

RELEXiläiset ovat ongelmanratkaisijoita ja hyödynnämme intohimolla laajaa akateemista taustaamme ratkaistaessa vähittäiskaupan ja toimitusketjun monimutkaisia haasteita. Meitä motivoi vähittäiskaupan ja toimitusketjun suunnittelun parantaminen, minkä olemme osoittaneet konkreettisilla tuloksilla ja tyytyväisillä asiakkailla.