Kunder

Vi har oppnådd fantastiske resultater med en rekke selskaper fra retailere til produsenter. Vår dedikasjon til kontinuerlige resultater har ført til langsiktige partnerskap.

Forpliktet til kontinuerlige resultater

Vårt arbeid og vår prising er transparent – som vår kunde vil du alltid vite hvor vi står. Ettersom våre forretninger er basert på «Software as a Service»-modellen (SaaS), må vi kunne vise resultater hver måned. Dette betyr at våre kunder ser rask avkastning på investeringen sin, med begrensede forhåndskostnader. Vår forpliktelse til gode resultater er grunnen til at våre kunder blir langsiktige partnere.

BRANSJER VI JOBBER MED:

  • Dagligvare
  • Byggevare
  • Forbrukerelektronikk
  • Hjem og hage

"Dersom jeg måtte ta beslutningen om å velge RELEX på nytt, ville jeg gjort det samme, med dobbelt så mye selvsikkerhet."

"Vi oppnådde en 25% reduksjon i tid brukt på ordrehåndtering i løpet av den tre måneder lange initielle prosjektfasen. Alle brukerne anvendte systemet helhjertet, brukte mindre tid på bestillinger, og fokuserte mer på forhandlinger og på å gjøre bedre innkjøp."

Mushtaque Ahmed

COO, JJ Food Service Ltd

"Byttet til RELEX hadde en enorm innvirkning, kulturelt og organisasjonsmessig, og på hvordan varehuset jobbet."

"Resultatet er mer nøyaktige og tidsriktige bestillinger, samt ferskere produkter. Fordelen med dette var at vi kunne lage prognoser som vi med en høy grad av sikkerhet kunne stole på."

Andrew Rafferty

IT and eCommerce Director, Booths

NOEN AV VÅRE KUNDER

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi har hjulpet en rekke selskaper med å mestre utfordringene knyttet til forsyningskjeden deres. Hvis du tror det finnes rom for forbedringer i din forsyningskjede, ta kontakt med oss på +47 934 08 418 eller trykk på knappen under for å diskutere nærmere med oss.
Book en konsultasjon


Lær mer om implementasjon