Euroopan nopeimmin kasvava toimitusketjun hallinnan ratkaisutarjoaja RELEX avaa viidennen kansainvälisen toimistonsa

RELEX, kotimainen varastosuunnitteluun ja kysyntäennusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys laajentaa toimintojaan, ja on perustanut uusimman sivuliikkeensä Norjaan. Oslon konttorin avaamisen toivotaan vauhdittavan RELEXin tavoitetta saada uraauurtavalle teknologialleen uusia norjalaisia asiakkaita.

Uuden Norjan-tiimin vetäjänä toimii Michael Falck, joka kuuluu vuonna 2005 perustetun RELEXin perustajakaartiin yhdessä Mikko Kärkkäisen ja Johanna Smårosin kanssa. Falckin mukaan RELEXin laajeneminen Norjaan osoittaa, kuinka tärkeänä markkina-alueena yritys pitää Norjaa.

”Yrityksemme on jo saavuttanut menestystä Norjassa”, Falck kertoo. ”Uskomme, että pystymme auttamaan yhä useampia norjalaisia yrityksiä suunnittelemaan toimintaansa entistä paremmin, myymään entistä enemmän ja pienentämään hävikkiä tehokkaammin. Oslon toimiston avaaminen korostaa RELEXin ketteryyttä ja sitoutumistamme asiakkaitamme kohtaan. Haluamme olla paikallista markkinaa lähellä.”

Falck saa Osloon kumppanikseen Fred Grahamin, joka toimii Norjan markkinoilla asiantuntijana. Grahamilla on laaja kokemus kansallisesta ja kansainvälisestä vähittäiskaupasta ja toimitusketjun hallinnasta. Hän on työskennellyt useiden jälleenmyyjien kanssa eri toimialoilla, muun muassa päivittäistavara- ja kuluttajakaupan, elintarvikkeiden, yleishyödykkeiden, elektroniikka- ja apteekkialan sekä maatalouden sektoreilla.

”Pidän RELEXiä erittäin ketteränä ja ammattitaitoisena tiiminä, joka on osoittanut pystyvänsä tuottamaan asiakkailleen liiketoiminta-arvoa oikean aikataulun ja budjetin mukaisesti. Arvostan tällaista toimintatapaa liiketoiminnan ohjelmistoratkaisujen tarjoamisessa, ja odotan innolla pääseväni työskentelemään RELEXin tiimissä”, Graham toteaa.
”RELEXin SaaS-palvelu (ohjelmiston hankkiminen palveluna) on hyvin kiinnostava, sillä sen avulla asiakkaat voivat kasvattaa liiketoiminta-arvoa nopeasti ilman suurten IT-projektien perinteisiä riskejä. Tavoitteenani on siis varmistaa, että Suomen esimerkin mukaisesti RELEXistä tulee ensisijainen vaihtoehto kaikille norjalaisille yrityksille, jotka haluavat panostaa suunnitteluun ja ennusteisiin.”