RELEX Solutions har i samarbete med Booths, Storbritanniens ledande regionala livsmedelskedja, blivit nominerad till sammanlagt fem prestigefulla utmärkelser i Storbritannien.

RELEX och Booths har tillsammans blivit nominerade i tre kategorier i BT Retail Week Tech & Ecomm Awards 2015: “IT Team of the Year”, “Project of the Year” och “Delivery or Fulfilment Innovation of the Year” samt i två kategorier i The Grocer Gold Awards: “Technology Supplier of the Year” och “The Business Iniatiative of the Year”.

Nomineringarna har sitt ursprung i RELEX och Booths samarbete för att förbättra Booths varupåfyllning och speglar projektets framgång, Booths rykte för kvalitet och RELEX snabba frammarsch i Storbritannien under de senaste tolv månaderna.

Vinnarna publiceras på två galor i juni. The Grocer Gold Awards går av stapeln 9/6 och BT Retail Week Tech & Ecomm Awards äger rum 10/6.

”Vi är mycket stolta över det framgångsrika samarbetet med Booths”, säger RELEX koncernchef Mikko Kärkkäinen. ”Resultaten som Booths har uppnått med hjälp av vårt systemstöd är imponerande. Vi är stolta över att vi tillsammans har blivit nominerade till utmärkelserna och är glada över att vårt gemensamma projekt blivit uppmärksammat på så bred front.”

Läs mera om Booths och de resultat som företaget uppnått: Case Booths – Innovativa lösningar