Kauppalehti uutisoi 1.2., miten RELEX teki historiansa suurimman sopimuksen S-ryhmän kanssa ja nousi sen myötä ruokakaupan alalla toimitusketjun hallinnan markkinajohtajaksi Pohjoismaissa. Yhteistyö on osa S-ryhmän IT-uudistusta, jossa yhtenäistetään vähittäiskaupan tietojärjestelmät kokonaisuudessaan vuoteen 2020 mennessä, ja sen myötä yhtiön myymälät ja tuoteryhmät, mukaan lukien tuoretuotteet siirtyvät RELEXin automaattisen täydennyksen ja kysynnän ennustamisen piiriin.

S-ryhmä ja RELEX ovat tehneet yhteistyötä jo yli kuuden vuoden ajan käyttötavaroiden keskusvaraston täydennyksessä. ”Tunnemme tiimin sekä heidän sitoutuneen asenteen ja ketterän lähestymistavan,” kertoo Sanna Timola, S-ryhmän saatavuuden ohjauksesta ja myymälätoiminnoista vastaava johtaja.

Yhteistyö on ollut menestyksekästä ja tuoretuotteiden kanssa tehdyn pilottijakson aikana on todettu merkittävä säästöpotentiaali ruokahävikin ja alennetuilla hinnoilla myytyjen tuotteiden vähennysten kautta. ”Päätös käyttää RELEXiä perustui sen asiantuntemukseen vähittäiskaupan toimitusketjun hallinnassa ja hyviin pilottituloksiin tuoretuotteissa. Olemme varmoja valinnastamme, ja tiedämme, että RELEX tulee jatkossakin hyödyntämään vankkaa kokemustaan ja muokkaamaan teknologiaansa vastaamaan asiakkaiden tarpeita”, jatkaa Timola.

Lue koko Kauppalehden artikkeli ”Relex kasvoi Pohjoismaiden markkinajohtajaksi” verkossa.