BANEBRYTENDE PROGRAMVARE SOM VIL REDEFINERE DIN FORSYNINGSKJEDE

Med RELEX kan du automatisere prognostisering og vareforsyning. Reduser varelagernivåene, reduser svinn og minimer utsolgtsituasjoner. Frigjør tid til verdiskapende arbeid, forny bunnlinjen og la virksomheten din vokse.

Hypermoderne teknologi

Sofistikert prognostisering og vareforsyning i kombinasjon med ytelsen fra in-memory computing og det nyeste innen automatiseringsverktøy, gjør vår programvare til verdens kraftigste og mest omfattende løsning for forsyningskjedeplanlegging. Glem endeløse timer med rutinearbeid og utallige regneark, og fokuser heller tiden din på å utvikle virksomheten.

RELEX tilpasser seg dine behov

Med vår avanserte teknologi er det enkelt å tilpasse seg nye behov. En effektiv spesifikasjon og implementasjon tillater fleksible prosjekter som lar deg fokusere på dine forretningsmål. Etterhvert som ditt selskap utvikler seg, vil RELEX enkelt kunne tilpasses – uten behov for koding eller konsulenter. Vi lærer deg hvordan du selv kan kontrollere og tilpasse systemet gjennom et brukergrensesnitt direkte i nettleseren. Vi vil likevel fortsette å levere lydhør teknologi og støtte dersom du har behov for det.

Minimal risiko, rask verdi

Takket være vår Software as a Service (SaaS) forretningsmodell, er det ikke nødvendig med forhåndsinvesteringer i maskinvare eller lisenser. Vi er stolte av å kunne levere virkelige, målbare resultater til våre kunder. Som et bevis på vår leveransedyktighet, deler vi våre kunders risiko ved å bruke en transparent og suksessavhengig modell. Når våre kunder oppnår full avkastning i løpet av måneder, er det en enkel avgjørelse å velge RELEX.

Hvordan fungerer RELEX i praksis?

Ønsker du å se hvordan RELEX fungerer? Vi diskuterer gjerne dine målsettinger og utfordringer, og ikke minst hvordan RELEX kan hjelpe deg. Ring oss gjerne på +47 93 408 418 eller trykk på knappen under for å diskutere nærmere med oss.
Book en demo