RELEX implementering minimerar risken och ger dig snabb avkastning

Vi strävar efter att minimera riskerna vid valet av SCM-lösningar. Vår affär bygger på våra kunders framgång, vilket innebär att vi ser till att investeringen betalar sig inom bara några månader.

Ingen startinvestering krävs

Vi har valt att dela och minimera risken. Vår Software as a Service (SaaS) -modell eliminerar behovet att investera i program eller licenser på förhand. Istället erbjuder vi ett samarbete som bygger på din framgång och med transparens då det kommer till kostnader. Du betalar endast för det du vill använda och kan avsluta samarbetet när du vill.

Full avkastning på investeringen på bara några månader

Vi är mycket kostnadseffektiva – våra kunder har uppnått full avkastning på investeringen inom månader istället för år. Kunder som hanterar artiklar med korta ledtider ser ofta avkastningen inom tre månader eller mindre och flera av våra kunder ser mätbara finansiella resultat redan före implementeringen är slutförd.

Vi var imponerade av hur snabbt vi kunde se effekterna av införandet av RELEX system, bland annat i form av effektivare orderläggning och avvikelsehantering.

Att arbeta med RELEX team har varit ett nöje. De är flexibla och kan anpassa sig till de utmaningar som är unika för e-handeln. RELEX lyckades också leverera en lösning som klarar av både vårt extremt breda produktsortiment och vår snabba tillväxt.

Didi Francis

Head of Retail, takealot.com

”Vi var imponerade av hur snabbt vi kunde se effekterna av införandet av RELEX”

– Didi Francis, Head of Retail, takealot.com
Boka en demoDelad risk och framgång

Vi har byggt upp vår verksamhetsmodell så att vi inte har några incitament att fortsätta om vi inte är säkra på att projektet medför mätbara resultat för kunden. Vi söker efter samarbeten som båda vinner på.

Byggstenarna för RELEX samarbetsavtal

  • Enkelt och transparent
  • Inga gömda kostnader
  • Klar indikation om kostnaderna från första början
  • Välj betalningsmodellen själv: SaaS eller Licens

Få en förhandsvisning på fördelarna

Vi börjar ofta våra projekt genom att köra kundens historiska data igenom våra system. Det här ger en indikation på sannolika resultat och områden som kräver speciellt stor uppmärksamhet. Genom att få en klar bild på hur RELEX inverkar på din verksamhet kan du lättare fortsätta med projektet, med större säkerhet.

Hur fungerar RELEX i praktiken?

Är du intresserad av att se hur RELEX fungerar i praktiken? Vi diskuterar gärna dina mål och utmaningar och visar vad RELEX kan göra för dig. Ring oss på +46 (0) 763 24 51 14 eller kontakta oss nedan.

Kontakta oss för att diskutera mer