Jasmin Karasar

“Jos haluat työskennellä motivoituneiden ja sitoutuneiden ihmisten kanssa, paikassa, jossa jokaista työntekijää kunnioitetaan, ja jossa työskentely on monipuolista sekä hauskaa, tule RELEXille!”

Jasmin Karasar, Technical Project Manager, RELEX

Teknisiä integraatioita

Jasmin Karasar, 25, toimii teknisenä projektinjohtajana RELEXillä keskittyen pääasiassa norjalaisiin ja ruotsalaisiin asiakkuuksiin. Espoosta kotoisin oleva Jasmin on valmistunut Aalto-yliopistosta ohjelmistotuotannon ja tuotantotalouden diplomi-insinööriksi.

Aikaisemmin Jasmin työskenteli projektitoimituksessa laajakaistapalveluita tarjoavassa yrityksessä. Nähtyään syyskuussa 2011 RELEXin työpaikkailmoituksen opiskelijoille ja vastavalmistuneille, hän päätti hakea paikkaa.

”Minulla oli kokemusta projektijohtamisesta ja ajattelin, että tehtävä RELEXillä auttaisi kehittämään taitoja, joita olin jo oppinut”, Jasmin kertoo. ”Ensivaikutelmani RELEXistä oli hyvä. Yritys oli pieni ja työtehtävät monipuolisia.”

Roolissaan teknisenä projektinjohtajana Jasmin on vastuussa teknisistä integraatioista RELEXin järjestelmien ja asiakkaiden ERP-järjestelmien välillä. ”Rakennan usein integraation itse”, Jasmin kertoo. ”Mutta teen yhteistyötä asiakkaiden kanssa tunnistaakseni tekijät, jotka tulee huomioida, kun luodaan vaadittuja datarajapintoja järjestelmien välille.”

”Asiakkaiden kanssa työskentely on mahtavaa monesta syystä. Se auttaa minua ymmärtämään paremmin, mitä kollegani tekevät, ja lisää työni monipuolisuutta. Opin eniten, kun saan työskennellä uusien asioiden parissa, yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.”

Jasminin työ edellyttää hyvää ymmärrystä SQL -tietokantaohjelmointikielestä ja Javasta, vaikkakin hänen asiantuntijuutensa ulottuu koodausta pidemmälle.

”Minun täytyy ymmärtää kuinka nykyinen asiakasdata liitetään RELEXin datamalliin, mitä dataa tarvitaan ja mistä se on saatavilla asiakkaan järjestelmässä. Datarajapinnat täytyy rakentaa siten, että järjestelmä voi tuodun datan avulla antaa tiedot, joita asiakas tarvitsee.”

Työskentely RELEXillä

Jasmin kuvailee työympäristöä nopeatempoiseksi. ”Tämän kokoisessa yrityksessä löytää itsensä myös sellaisten tehtävien parista, jotka eivät välttämättä kuulu varsinaiseen toimenkuvaan.” Jasmin käyttääkin aikaa ymmärtääkseen asiakkaiden liiketoimintoja ja moderneja toimitusketjuja, jotta tuotettavat tekniset ratkaisut ovat tehokkaita ja käytännöllisiä.

”Minulla on yksi vinkki henkilölle, joka suunnittelee hakevansa RELEXille”, Jasmin sanoo. ”Jos haluat työskennellä motivoituneiden ja sitoutuneiden ihmisten kanssa, ja tehdä monipuolista sekä hauskaa työtä, tämä on paikkasi!”

Keitä olemme?

RELEX on ensimmäinen yritys, joka hyödyntää toimitusketjun hallinnan ohjelmistoissa muistinvaraista laskentaa.

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen järjestelmä tarjoaa tuloksia yli 100 kertaa nopeammin kuin perinteiset ratkaisut. RELEX tuo vähittäiskauppiaiden, tukkureiden ja valmistajien toimitusketjun hallintaan täysin uudenlaista tehokkuutta ja ketteryyttä.

RELEXin perusti vuonna 2005 ryhmä Aalto-yliopiston johtavia logistiikkatutkijoita. Yritys on alan nopeimmin kasvavia toimijoita Euroopassa, ja työllistää yli 100 henkeä Lontoon, Tukholman, Norjan ja Wiesbadenin toimistoissa sekä Helsingin pääkonttorissa.

Oletko sinä seuraava RELEXläinen?