RELEX-käyttöönotto minimoi riskit ja tuo nopeasti tuloksia

Haluamme minimoida asiakkaan jokaisen riskitekijän kaupan ja toimitusketjun hallintaratkaisun valinnassa. Investointi RELEX-järjestelmään tuo täyden tuoton jo kuukausien päästä järjestelmän käyttöönotosta.

Etukäteisinvestointeja ei tarvita

RELEX jakaa ja minimoi riskit yhdessä asiakkaan kanssa. Käyttämämme SaaS-mallin ansiosta laitteisiin tai lisensseihin ei tarvitse investoida etukäteen. Sen sijaan tarjoamme tulosperusteisia sopimuksia ja tarkasti ennustettavat kulut . Maksatte vain siitä mitä käytätte, ja käytön voi lopettaa milloin tahansa.

Täysi tuotto investoinnille jo kuukausissa

Olemme erittäin tehokkaita kulujen suhteen – asiakkaamme investointien takaisinmaksuaika mitataan kuukausissa, ei vuosissa. Asiakkaat, joilla on valikoimassaan lyhyen säilyvyysajan tuotteita, saavat investoinnilleen täyden tuoton yleensä alle kolmessa kuukaudessa. Muutkin nauttivat taloudellisista eduista – jopa ennen kuin järjestelmä on lopullisesti otettu käyttöön.

Vaikutuimme siitä, kuinka nopeasti RELEX toi meille tuloksia. Tilauksiin käytetty aika väheni ja saimme varaston poikkeustilanteet hallintaamme.

RELEX-tiimin kanssa oli miellyttävää tehdä töitä. He mukautuivat verkkokauppamme ainutlaatuisiin haasteisiin ja tukivat meitä rakentamalla ratkaisun, joka pystyi hallitsemaan sekä laajan tuotekirjon että nopean kasvutahdin.

Didi Francis

Head of Retail, takealot.com

”Vaikutuimme siitä, kuinka nopeasti RELEX toi meille tuloksia.”

– Didi Francis, Head of Retail, takealot.com
Ota yhteyttäSopimuksia, jotka perustuvat tuloksen tekemiseen

Olemme kehittäneet toimintamallimme niin, että yhteistyön perustana on aina mittavien hyötyjen tuominen asiakkaillemme. Etsimme kumppanuussuhteissa molempien parasta etua.

RELEX-sopimuksen perustukset:

  • Yksinkertainen ja läpinäkyvä
  • Ei piilokuluja
  • Selkeät tiedot kuluista heti alussa
  • Maksumalli itse valittavana: SaaS tai lisenssi

Ennakkonäkymä järjestelmän etuihin

Aloitamme usein projektimme käyttämällä asiakkaiden aiempaa dataa järjestelmissämme. Näin saamme tietoa todennäköisistä tuloksista, sekä alueista, jotka vaativat erikoishuomiota. Se, että asiakkaamme näkevät ennalta kuinka RELEX voi vaikuttaa liiketoimintaan, tuo varmuutta etenemiseen.

Miten RELEX toimii käytännössä?

Näytämme mielellämme, miten järjestelmämme toimii käytännössä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä