Toimitusketjun hallinnan ratkaisut kuluttajaelektroniikan yrityksille

Teknologian nopea kehitys luo haasteita kuluttajaelektroniikan vähittäiskauppiaille. Trendit tulevat ja menevät, tuotteiden elinkaaret voivat olla lyhyitä ja kampanjoilla on iso vaikutus kysyntään. RELEX auttaa näiden haasteiden hallinnassa.

Varustaudu kysyntäpiikkeihin

Kuluttajaelektroniikan alalla kysyntä on tyypillisesti huipussaan tuotelanseerauksen aikana, kunnes odotukset korvaavasta mallista laskevat sen. Onnistuminen tässä ympäristössä tarkoittaa riittävää varastoa alkuperäisen kysyntäpiikin kattamiseksi, mutta samalla tulee varmistaa, että tuotetta ei jää turhaan varastoon kun seuraava malli lanseerataan markkinoille.

RELEXin avulla voit:

  • Luoda luotettavia ennusteita myös uusille tuotteille
  • Jakaa tuotteet myyntipisteisiin haluamallasi tavalla, esimerkiksi yksittäisen tuotteen tai tuoteryhmän perusteella, ja näin varmistaa oikeat määrät oikeisiin myymälöihin
  • Seurata varastomääriä ja minimoida kauden jäännösvarastot

Kaikki irti kampanjoista

Kiihtyvän tuotekierron lisäksi myynninedistämiseen liittyvät kampanjat monimutkaistavat ennustamista ja tuotetäydennystä kuluttajaelektroniikan markkinoilla entisestään. Samalla kun kysyntäpiikit voivat olla valtavia, tarkat ennusteet pienentävät hävityn myynnin ja ei-toivotun varaston riskiä.

RELEX auttaa sinua:

  • Rakentamaan automaattisesti tarkat kysyntäennusteet kampanjoihin
  • Tarkkailemaan koko toimitusketjua valitsemillasi kriteereillä ja reagoimaan kampanjan aikana todellisiin myyntilukuihin
  • Automatisoimaan toistuvien ja samankaltaisten kampanjoiden osalta suurimman osan toimitusketjusuunnittelusta
  • Analysoimaan tehokkaasti edellisiä kampanjoita suunnitellaksesi paremmin tulevia

Toimitusketjun hallintajärjestelmä, joka sopeutuu yrityksesi tarpeisiin

RELEXillä voit vapaasti luokitella tuotteita. Itse laadittavan kattavan sääntöjoukon määrittely on nopeaa ja mahdollistaa toisistaan eroavien tuotteiden kätevän hallinan. RELEXillä voit myös automatisoida suurimman osan tuotetäydennyksestäsi. Tämä vapauttaa aikaasi ja voit keskittyä yrityksesi tuloksen kannalta tärkeimpiin tehtäviin.

Ratkaisun kokonaisvaltainen joustavuus vakuutti meidät alusta alkaen.

Kuukausittainen SaaS-maksu kattaa koko järjestelmän, säännölliset päivitykset ja asiakastuen. Hyödymme kustannusten läpinäkyvyydestä, huipputeknologiasta sekä investoinnin nopeasta takaisinmaksuajasta.

Olaf Heide

Managing Director, MEDIMAX

Joitakin asiakkaitamme

RELEX tuottaa mitattavia tuloksia jo muutamassa kuukaudessa

Olemme auttaneet monenlaisia yrityksiä selviytymään kaupan ja toimitusketjun hallinnan haasteista. Mitä monimutkaisempi ympäristö, sitä suuremmat ovat RELEXin tuomat hyödyt. Jos haluat parantaa yrityksesi kannattavuutta nopeasti, soita meille numeroon +358 (0)40 563 1205, niin kerromme mielellämme lisää. Voit myös klikata alla olevia linkkejä ottaaksesi meihin yhteyttä, tai tutustuaksesi lähemmin ratkaisumme käyttöönottoprosessiin.