FORSYNINGSKJEDELØSNINGER

RELEX’ brede utvalg av enkle og brukervennlige planleggingsløsninger for forsyningskjeder er designet for å imøtekomme de unike behovene til retailere, grossister og produsenter.

Automated Replenishment

AUTOMATISK VAREPÅFYLLING

En av de enkleste måtene å forbedre lønnsomheten på, er å sikre at varepåfyllingen skjer på riktig måte. RELEX automatiserer gjentagende bestillingsoppgaver basert på virkelige salgsdata.

Demand Forecasting

PROGNOSTISERING AV ETTERSPØRSEL

Våre avanserte prognostiseringsløsninger kan tilpasses slik at de på best mulig måte reflekterer dine forretningsbehov. Vi har lyktes med å redusere våre kunders varelagre med opptil 30%.

RELEX Inventory Management

LAGEROPTIMALISERING

Når man jobber med et stort antall produkter, flere lokasjoner og svingninger i etterspørsel, er manuell justering av styringsparametere lite praktisk. RELEX hjelper deg å håndtere din lagerbeholdning.

Supply Chain Analytics

FORSYNINGSKJEDEANALYSE

Du får alle verktøyene du trenger for å sette parametere akkurat slik du selv ønsker – og, hvis du vil, oppdatere andre systemer basert på rapportene fra våre forsyningskjedeanalyser.

RELEX Promotion Management

KAMPANJEPLANLEGGING

Å gå tom for varer underveis i en kampanje, eller ha varer til overs når kampanjen er ferdig, spiser av fortjenesten. Vi hjelper deg til å selvsikkert kunne imøtekomme disse utfordringene.

Assortment Management

SORTIMENTSSTYRING

Ingen sortimenter er statiske, men RELEX gjør det enkelt å holde styr på konstante markedsendringer, sesonger, kampanjer, nylanseringer og spesielle produkter.

Les mer på vår engelske hjemmeside.

Du vil spare penger med oss

Våre forsyningskjedeløsninger har kuttet våre kunders kostnader med så mye som 5 % av omsetningen, lagernivåer med 30 %, antall utsolgtsituasjoner med opptil 80 %, og svinn på ferske varer med 50 %. Jo mer kompleks din forsyningskjede er, desto større er potensialet for betydelige besparelser. Ta kontakt, så viser vi deg hvordan.
Book en demo


Lær mer om implementering