Huippuluokan järjestelmä mullistaa toimitusketjusi

Automatisoimalla ennustamisen sekä tuotetäydennyksen RELEX-järjestelmän avulla, saat laskettua yrityksesi varastotasoja, tehostettua myyntiä ja pienennettyä hävikkiä. Samalla vapautat henkilöstön aikaa yrityksesi ja sen tuloksen parantamiseen.

Ainutlaatuinen teknologia

Huippuunsa viety ennustaminen ja tuotetäydennys yhdistettynä muistinvaraisen laskennan ja automatisoinnin työkaluihin tekevät ohjelmistostamme maailman tehokkaimman toimitusketjun hallinnan järjestelmän. Unohda hidastempoiset rutiinit sekä eri laskentataulukoiden synkronointi, ja vapauta henkilökuntasi aika olennaiseen.

RELEX mukautuu vaihtuviin tarpeisiin

Kehittyneen teknologiamme ansiosta muutoksiin mukautuminen on helppoa. Tekniset määrittelyt suoritetaan nopeasti, käyttöönottoprojektit ovat ketteriä ja asiakkaillamme on vapaus keskittyä liiketoimintaansa. RELEX muokkautuu jatkuvasti yrityksesi muuttuvan liiketoiminnan mukana. Koulutamme sinut hallitsemaan ja räätälöimään järjestelmääsi verkkopohjaisella käyttöjärjestelmällä. Tueksi tarjoamme nopeasti reagoivaa teknistä asiakastukea.

Minimaaliset riskit, nopea tuotto

SaaS-mallin ansiosta et tarvitse ylimääräisiä laite- tai lisenssi-investointeja. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tuottaa järjestelmämme kautta merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme. Osoituksena tästä jaamme asiakkaidemme riskin tulosperusteisilla ja läpinäkyvillä sopimuksilla. Kun asiakasyritys saavuttaa investoinnilleen täyden tuoton vain joitakin kuukausia käyttöönoton jälkeen, on RELEXin valinta helppo todeta oikeaksi päätökseksi.

Kuinka järjestelmä toimii käytännössä?

Oletko kiinnostunut näkemään kuinka RELEX-järjestelmä toimii käytännössä? Keskustelemme mielellämme tavoitteistanne ja haasteistanne sekä näytämme miten RELEX voi auttaa. Soita meille numeroon +358 (0)40 563 1205 tai siirry yhteydenottolomakkeeseen klikkaamalla alla olevaa painiketta.
Ota yhteyttä