Täydellinen mukautuvuus toimitusketjunne tarpeisiin

RELEX-järjestelmän jokainen toiminto voidaan mukauttaa helposti yrityksenne tarpeisiin. Vaikka tarjoamme vallankumouksellista teknologiaa, ohjelmisto on pohjimmiltaan vain työkalu. Todelliset hyödyt syntyvät siitä, että teille jää vapaus keskittyä yrityksenne kehittämiseen.

Koodausta tai konsultointia ei tarvita

Asiakkaamme pystyvät tekemään kaikki päivittäiset muutokset toimitusketjunhallinnan järjestelmäänsä ilman apuamme. Käyttäjät voivat tarvittaessa muokata käyttöliittymää sekä toimintalogiikkaa ilman koodaustaitoja. Järjestelmän ydin mukautuu helposti asiakkaan vaihtuviin tarpeisiin ennen ja jälkeen käyttöönoton – ilman erityistä tarvetta räätälöinnille Vaikka asiakkaamme tarvitsevat harvoin apua järjestelmän hallinnassa, olemme toki aina valmiina auttamaan.

Ihmiset ja yhdessä tekeminen ovat tärkeintä

Järjestelmän tekninen käyttöönotto on helpoin osuus. Menestyneimmät organisaatiot pystyvät myös samalla uudistamaan toimitusketjun suunnitteluprosessinsa ja johdattamaan henkilöstönsä muutoksen läpi. RELEXillä jokainen projektipäällikkö on myös toimitusketjuhallinnan rautainen ammattilainen, joka osaa varmistaa yrityksellenne mitattavat tulokset ja tukea teitä näiden muutosten hallinnassa.

Ratkaisun kokonaisvaltainen joustavuus vakuutti meidät alusta alkaen.

Kuukausittainen SaaS-maksu kattaa koko järjestelmän, säännölliset päivitykset ja asiakastuen. Hyödymme kustannusten läpinäkyvyydestä, huipputeknologiasta sekä investoinnin nopeasta takaisinmaksuajasta.

Olaf Heide

Managing Director, MEDIMAX

”RELEXin järjestelmän joustavuus vakuutti meidät ensimmäisestä päivästä alkaen.”

– Olaf Heide, Managing Director, MEDIMAX

Ketterät projektit, paremmat prosessit

Olemme toimitusketjualalla ketterien projektien ja prosessikehityksen pioneereja. Tiiviin nykytilanteen analyysin jälkeen haluamme kuulla yrityksenne haasteet ja tavoitteet. Toisin kuin perinteisissä projekteissa, meidän kanssamme ei tarvita yksityiskohtaisia määrittelyjä. Mukautamme RELEX-järjestelmän olemassa olevien prosessienne ympärille muutamassa viikossa. Yleensä noin kolmeen kuukauden jälkeen järjestelmä on valmis varsinaiseen käyttöönottoon, teille sopivalla tahdilla.

Kuinka toimimme:

  • Nopea määrittelyvaihe
  • Tekninen käyttöönotto (yleensä 8-12 viikkoa)
  • Ketterä mukautuminen
  • Ei pitkittyneitä projekteja
  • Projektipäällikkömme ovat kokeneita toimitusketjun ammattilaisia

Helppo yhdistää kaikkiin ERP-järjestelmiin

RELEXin toimitusketjunhallinnan järjestelmä on helppo integroida yrityksenne ERP-ohjelmiston kanssa valmiiden käyttöjärjestelmien ja joustavien API:en ansiosta. Tekninen käyttöönotto kestää vain kaksi viikkoa. Olemme integroineet RELEX-järjestelmän kaikkien tunnetuimpien ERP-järjestelmien, yhteensä yli 30 eri ohjelmiston kanssa.

Minimoi riskit, maksimoi arvonlisäys

Haluamme minimoida jokaisen riskitekijän kaupan ja toimitusketjun hallinnan ratkaisun valinnassa. SaaS-mallimme tuo yrityksellenne tuloksia investoinnillenne täyden tuoton vain kuukausien päästä käyttöönotosta.

 Tutustu käyttöönottoprosessiin