Om RELEX

RELEX Solutions er Europas raskest voksende leverandør av integrerte forsyningskjedeløsninger til detaljhandelen, grossister og produsenter.

Enestående kraft, fantastiske resultater

Selskapet, som ble etablert som “Retail Logistics Excellence – RELEX Oy” av tre logistikkforskere i Helsinki i 2005, har gjennom fokus på forskning og det nyeste innen teknologi kunnet tilby programvaren som løser de tøffeste utfordringene innen prognostisering, lageroptimalisering og automatisert varepåfylling. Med en proprietær «In-Memory database» utfører RELEX’ programvare avanserte beregninger mer enn 100 ganger raskere enn tradisjonelle SCM-alternativer. I kombinasjon med systemets unike konfigurasjonsmuligheter, gir RELEX et helt nytt nivå av ytelse og fleksibilitet i planleggingen og styringen av forsyningskjeden.

Etter oppkjøpet av Galleria RTS i 2016, har RELEX utvidet sin programvare-portefølje vesentlig ved å inkludere det nyeste innen forbruker-fokuserte løsninger for clustering, automatisert sortiment, space-optimalisering og planogrammering.

Kunder i hele verden har tatt i bruk RELEX for å oppnå høyere lønnsomhet ved å redusere ukurans/svinn, dra ned varelagrene, øke hylletilgjengelighet, og øke salg og marginer. Blant kundegruppen finnes mange av verdens ledende retaliere og produsenter som AO, Coop Denmark, PARKnSHOP, Rossmann, Safeway, og Unilever.

RELEX Solutions sysselsetter mer enn 300 ansatte på sine kontorer i Storbritannia, Tyskland, Sverige, Norge, Frankrike, Danmark, Frankrike, Italia, USA og ved hovedkontoret i Helsinki, Finland.

RELEX MED ET ØYEKAST:

Kontorer: Norge, Finland, Sverige, Danmark, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia og USA
Samarbeidspartnere: Spania og Sør-Afrika
Datterselskapet: Galleria RTS (siden 2016)
Ansatte: Omtrent 300
Etablert: 2005

Forskning møter moderne teknologi

Vårt team besitter inngående kunnskap om forsyningskjedeplanlegging. Siden RELEX ble grunnlagt for 10 år siden, har denne kunnskapen blitt satt ut i praksis gjennom å jobbe sammen med ledende selskaper i en rekke land.
Møt våre nøkkelpersoner