Om RELEX

RELEX Solutions erbjuder ett integrerat system för detaljhandelns och leveranskedjans planering som ger otroliga resultat för kunder runt om i världen.

Enastående prestanda, otroliga resultat

RELEX Solutions erbjuder ett integrerat system för detaljhandelns och leveranskedjans planering som ger otroliga resultat för kunder runt om i världen.

Genom noggranna efterfrågeprognoser, automatisk varupåfyllning, revolutionär planering av utrymme, och optimering av sortiment, hjälper RELEX dig att planera bättre, sälja mer och minska svinnet, oberoende av förändringar på marknaden.

Vår flexibla teknologi anpassar sig till din verksamhet och dina processer, vare sig du är en snabbväxande utmanare eller ett multinationellt företag. Ge oss din tuffaste utmaning och vi löser den.

Genom vår expertis och teknologi bygger vi kraftfulla, stabila och prisvinnande samarbeten med våra kunder. RELEX framgång bygger på våra kunders framgång. Vi kan introducera dig till alla våra kunder så att du kan få en uppriktig och oberoende bedömning av våra lösningar.

RELEX Solutions har kontor runt omkring Nordamerika och Europa, och har valts av flera ledande företag, så som WHSmith, Morrisons, AO.com, Coop Danmark och Rossmann.

En överblick av RELEX:

Kontor: Sverige, Finland, Norge, Danmark, Italien, Frankrike, Tyskland, Storbritannien och USA
Partner: i Spanien, Sydafrika, Schweiz och Polen
Förvärv: Galleria RTS (sedan 2016)
Medarbetare: ca. 300
Grundat: 2005

Akademisk forskning möter den senaste teknologin

Vårt team har en gedigen akademisk bakgrund inom planering och styrning av leveranskedjan. Ända sedan RELEX grundades har vi byggt på våra kunskaper genom att arbeta med ledande företag i ett tiotal länder. Dessa samarbeten har gett insikter som implementerats i vår lösning, och nu finns den även till ditt förfogande.
Möt vår ledning