Toimitusketjun hallinnan ratkaisut

RELEXin kokonaisvaltainen valikoima helposti käytettäviä toimitusketjun hallinnan ratkaisuja on suunniteltu vähittäiskauppiaiden, tukkukauppiaiden sekä valmistajien ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Täydennystilausten automatisointi

Täydennystilausten automatisointi

Täydennystilausten automatisointi on yksi nopeimmista tavoista optimoida toimitusketjua ja parantaa yrityksen kannattavuutta. RELEX automatisoi täydennystilaukset todellisiin myyntitietoihin pohjautuen.

Kysynnän ennustaminen

Kysynnän ennustaminen

Kehittyneet ennustamisratkaisumme voidaan sovittaa juuri teidän liiketoimintanne erityispiirteisiin. Olemme auttaneet asiakkaitamme pienentämään varastotasojaan jopa 30 prosenttia.

RELEX Varastonhallinta

Varastonhallinta

Kun käsiteltävänä on suuria tuotemääriä, useita toimipisteitä ja kysynnän vaihteluita, varastonhallinnan parametrien manuaalisesta säätämisestä tulee kannattamatonta. RELEX auttaa hallitsemaan varastoja tehokkaasti.

Toimitusketjuanalyysit

Toimitusketjuanalyysit

RELEX tarjoaa kaikki työkalut parametrien optimointiin toivotulla tavalla. Tuottamillamme raporteilla toimitusketjun luvuista voit päivittää myös muut yrityksesi järjestelmät helposti.

RELEX Kampanjahallinta

Kampanjahallinta

Kannattavuus laskee, jos varastossa ei ole riittävästi tuotteita kysynnän lähtiessä äkilliseen nousuun tai jos varastoon jää tavaraa kiinnostuksen hiipuessa. RELEXin kysyntäennusteet auttavat vastaamaan näihin haasteisiin.

Tuotevalikoiman hallinta

Tuotevalikoiman hallinta

Mikään tuotevalikoima ei ole pysyvä, mutta RELEX tekee markkinamuutosten, myyntisesonkien, kampanjoiden, tuotejulkistusten ja oheistuotteiden seurannasta helppoa.

Säästämme sinulle rahaa

Toimitusketjun hallinnan ratkaisumme ovat leikanneet asiakkaidemme kuluja jopa 5 prosentin verran heidän liikevaihdostaan, varaston määrää 30 prosenttia, hyllypuutteita jopa 80 prosenttia ja vähentäneet tuoreiden elintarvikkeiden hävikkiä 50 prosenttia. Mitä monimutkaisempi toimitusketjunne on, sitä suuremmat mahdollisuudet on saavuttaa merkittäviä säästöjä. Ota yhteyttä, järjestämme mielellämme demonstraation.
Ota yhteyttä


Tutustu käyttöönottoon