Asiakkaat

Olemme saavuttaneet mahtavia tuloksia monilla toimialoilla vaihdellen vähittäiskauppiaista valmistajiin. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme sekä heidän kohtaamistaan mahdollisuuksista ja haasteista. Sitoutumisemme jatkuviin tuloksiin näkyy pitkäaikaisina kumppanuussuhteina.

Se, miten RELEX on kuunnellut meitä ja ymmärtänyt tarpeemme, on ollut poikkeuksellista.

Meillä oli selkeä näkemys siitä, miten halusimme kehittää suunnitteluamme. Pystyimme saavuttamaan lähes kaikki projektille asetetut tavoitteet vain pienillä kompromisseilla.

Elina Haavisto

Head of Business Control and Planning, Lumene

RELEX rakentaa tehokkaita ratkaisuja toimitusketjun hallintaan.

Olen työskennellyt RELEXin kanssa viisi vuotta ja ollut todella tyytyväinen: heidän kanssaan on helppo työskennellä ja he ovat aina innostuneita kehittämään ratkaisujaan kanssamme.

Leena Takaveräjä

Purchase Manager, Rautakesko

Case-esimerkit

Suomen johtava ihonhoidon ja värikosmetiikkatuotteiden valmistaja Lumene parantaa kokonaisvaltaisen myynnin suunnittelun työkalun avulla merkittävästi toiminnan läpinäkyvyyttä, kampanjoihin varautumista ja tiedon hyödyntämistä.

Lue lisää

Kodintekniikan erikoisliike Expert ASA Oy:n automatisoitu ja yrityksen tarpeisiin mukautettu tuotetäydennys helpottaa tuotevalikoiman hallintaa, trendien tunnistamista ja niihin reagoimista, sekä vapauttaa aikaa myyntityöhön.

Lue lisää

Atria otti käyttöön RELEXin ennustejärjestelmän tuomaan tehokkuutta ja tarkkuutta menekin ennustamiseen ja kysynnän suunnitteluun. Järjestelmän avulla Atria on mm. onnistunut nostamaan ohjaustarkkuuttaan kuusi prosenttiyksikköä.

Lue lisää

Olaf Heide

”Ratkaisun kokonaisvaltainen joustavuus vakuutti meidät alusta alkaen.”

– Olaf Heide, Managing Director, MEDIMAX

Haluatko tietää lisää?

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä selvittämään kaupan ja toimitusketjunsa haasteet ja menestymään paremmin. Jos toimitusketjussanne voisi olla parantamisen varaa, soita meille numeroon +358 (0)40 563 1205, ota meihin yhteyttä klikkaamalla alla olevaa painiketta tai lue lisää RELEXin käyttöönottoprosessista.
Ota yhteyttä


Tutustu käyttöönottoon