Asiakkaat

Olemme saavuttaneet mahtavia tuloksia monilla toimialoilla vaihdellen vähittäiskauppiaista valmistajiin. Sitoutumisemme jatkuviin tuloksiin näkyy pitkäaikaisina kumppanuussuhteina.

Sitoutuminen jatkuviin tuloksiin

Toimintatapamme ja hinnoittelumme ovat läpinäkyviä, joten olet aina tilanteen tasalla. Ratkaisumme perustuvat SaaS-malliin, joten meidän täytyy todistaa kyvykkyytemme kuukausittain. Näin asiakkaamme saavat nopeasti vastineen investoinnilleen ilman suuria etukäteiskustannuksia. Olemme sitoutuneita tekemään hyvää tulosta, joten asiakkaamme ovat muuttuneet pitkäaikaisiksi kumppaneiksi.

Jos minun pitäisi tehdä uudestaan päätös RELEXin järjestelmän käyttöönottamisesta, valitsisin järjestelmän hetkeäkään epäröimättä.

Kolmen kuukauden alustavan järjestelmäpilotin aikana tilauksiin käytetty aika vähentyi 25 prosenttia. Kaikki vastuuhenkilöt käyttivät järjestelmää ongelmitta, kuluttivat vähemmän aikaa tilausten tekemiseen ja pystyivät keskittymään hankintoihin paremmin.

Mushtaque Ahmed

COO, JJ Food Service Ltd

RELEXiin vaihtamisella oli suuri vaikutus niin organisaatioomme ja yrityskulttuuriimme, kuin varastotyöskentelyn käytäntöihin.

Tulokset näkyvät tarkempina sekä ajantasaisempina tilauksina ja tuoreempina tuotteina. Tästä hyötyen olemme pystyneet luomaan järjestelmällä ennusteen, johon luotamme täysin.

Andrew Rafferty

IT and eCommerce Director, Booths

Miten voimme auttaa?

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä selvittämään toimitusketjunsa haasteet ja menestymään paremmin. Jos toimitusketjussanne voisi olla parantamisen varaa, soita meille numeroon +358 (0)40 563 1205, ota meihin yhteyttä klikkaamalla alla olevaa painiketta tai lue lisää RELEXin käyttöönottoprosessista.
Ota yhteyttä


Tutustu käyttöönottoon