Vi tilpasser oss dine behov

Hver eneste funksjon i vår programvare kan enkelt tilpasses dine behov. Til tross for at vi tilbyr banebrytende teknologi, vet vi at en programvare til syvende og sist bare er et verktøy. De virkelige fordelene kommer som et resultat av at du får mer frihet til å utvikle din bedrift.

Ikke behov for koding eller konsulenter

Våre kunder kan enkelt utføre alle daglige justeringer i sin forsyningskjedeløsning uten vår hjelp. Brukerne kan endre grensesnittet eller forretningslogikken helt uten koding. Kjernen i programvaren kan tilpasses endrede krav underveis, og til og med etter implementeringen av systemet – helt uten skreddersydd kode. Kunder trenger sjeldent hjelp til å håndtere eller konfigurere systemet, men vi er alltid tilgjengelige når de har behov for det.

Fokus på mennesker og prosesser

Den tekniske implementasjonen er den enkle delen. De mest suksessfulle organisasjonene redefinerer sine prosesser for forsyningskjedeplanlegging, samtidig som de effektivt leder sine ansatte gjennom endringene. Våre erfarne prosjektledere har inngående kunnskap om forsyningskjeder og vil sikre målbare resultater ved å hjelpe deg med å håndtere endringsprosessen.

Høy grad av fleksibilitet overbeviste oss fra dag én.

"Den fastsatte månedlige SaaS-avgiften inkluderer et komplett system, med regelmessige oppgraderinger og kundestøtte. Vi drar nytte av transparente priser, banebrytende teknologi og rask avkastning på investeringen."

Olaf Heide

Daglig leder, MEDIMAX

«Høy grad av fleksibilitet overbeviste oss fra dag én.»

– Olaf Heide, Managing Director, MEDIMAX

Smidige prosjekter som fokuserer på å forbedre prosesser

Vi har vært pionerer innen fleksibel prosjektmetodikk og fleksibel prosessutvikling innenfor forsyningskjededomenet. Etter en kjapp analyse av ditt selskaps nåværende situasjon ber vi deg fortelle oss om dine utfordringer og mål. I motsetning til tradisjonelle prosjekter er det hos oss ikke behov for detaljerte spesifikasjoner. Vi tilpasser systemet til dine nåværende prosesser i løpet av noen uker. Normalt er systemet etter 3 måneder klart for at du kan kjøre utrulling i det tempoet som passer best for deg og din virksomhet.

Hvordan vi jobber:

  • Rask spesifikasjonsfase
  • Teknisk implementasjon (typisk 8-12 uker)
  • Kontinuerlig tilpasning
  • Ingen insentiver for forlengelse av prosjektet
  • Alle prosjektlederne er erfarne SCM-eksperter

Enkel integrasjon mot alle ERP-systemer

Det er lett å integrere RELEX mot ditt eksisterende ERP-system, takket være standard grensesnitt mot de vanligste systemene og fleksible APIer. I gjennomsnitt tar den tekniske implementasjonen bare to uker. Per dags dato har vi integrert RELEX mot mer enn 30 ERP-systemer, inkludert alle de mest kjente løsningene på markedet.

Minimer risiko, maksimer verdi

Vi ønsker å minimere risikoen knyttet til valget av riktig planleggingsløsning for forsyningskjeden. Vår SaaS forretningsmodell sørger for at våre insentiver korresponderer med din kontinuerlige suksess, og gir full avkastning i løpet av måneder.
Lær mer om implementering