Toimitusketjuanalyysit

Reaaliaikaiset analyysit ovat kaikkien ratkaisuidemme kulmakivi. RELEXin raportointikoneisto mahdollistaa minkä tahansa toimitusketjun osan yksityiskohtaisen analysoinnin sekä muutosten tekemisen ilman viiveitä.

Supply Chain Analytics

Muistinvaraisen analyysin voima

Muistinvarainen analyysimme prosessoi valtavia määriä dataa äärimmäisen nopeasti. ERP/EPOS-järjestelmien lähettämät luvut ovat heti käytettävissäsi raportointiin tai ennusteisiin, mahdollistaen nopeamman päätöksenteon.

Reaaliaikaisen analytiikan hyödyt

Toimitusketjut ovat monimutkaisia kokonaisuuksia – mikä tahansa tekemäsi muutos saattaa aiheuttaa laajoja, vaikeasti ennustettavissa olevia heijastusvaikutuksia. Reaaliaikaiset toimitusketjun analytiikan toimintomme auttavat sinua kasvattamaan läpinäkyvyyttä ja ymmärtämään toimitusketjuasi paremmin. Ongelmakohdat pystytään tunnistamaan aikaisessa vaiheessa ja ratkaisemaan ennen potentiaalista eskaloitumista. Pystyt myös tarkastelemaan päätöksesi vaikutuksia etukäteen mitä-jos skenaarioidemme avulla.

RELEXin avulla voit:

  • Tehdä laskutoimituksia nopeasti – kysyt vain ja järjestelmä vastaa
  • Tarkastella päätöksesi vaikutuksia mitä-jos skenaarioiden avulla
  • Tehdä nopeasti lisäyksiä monipuoliseen ennalta määritettyjen mittareiden valikoimaan
  • Ryhmitellä ja yhdistää dataa minkä tahansa parametrin tai dimension perusteella
  • Antaa datallesi enemmän merkitystä, esimerkiksi visualisointityökalulla
  • Luoda automaattisia sähköposti-ilmoituksia eri poikkeustapauksia varten

Case Stockmann

Suomen johtava tavarataloketju Stockmann halusi entisestään parantaa tunnetun asiakaspalvelunsa mainetta sekä päivittäistavaroiden saatavuutta myymälöissään. Tavoitteena oli lisätä tilausprosessin automatisointia, parantaa toimitusten luotettavuutta, taata asiakkaille tarjottujen tuotteiden tuoreus ja pienentää varastotasoja.

Myymälöitä: 16 Maassa
Työntekijöitä: 15 000
Liikevaihto: € 2,005 Milj.

Tulokset

40%

Hävikin keskimääräinen lasku; tuoreissa tuotteissa vielä enemmän

+99%

Tuotesaatavuus ylläpidetty samanaikaisesti

80 %-90%

Automaation taso ostotilauksissa

Lue koko case

Osa RELEXistä hyötyvistä yrityksistä:

Haluatko mitattavia tuloksia muutamassa kuukaudessa?

Näytämme mielellämme miten reaaliaikainen analytiikka voi parantaa toimitusketjusi hallintaa. Älä epäröi soittaa meille numeroon +358 (0)40 563 1205, niin keskustellaan lisää. Voit myös klikata alla olevia linkkejä ottaaksesi meihin yhteyttä, tai tutustuaksesi lähemmin ratkaisumme implementointiprosessiin.
Ota yhteyttä


Tutustu käyttöönottoon