Ura RELEXillä

RELEX kasvaa nopeasti ja palkkaamme tiimiimme jatkuvasti parhaita tekijöitä. RELEXillä halutaan viihtyä ja viihdytään ja siksi etsimme analyyttisten ongelmanratkaisijoiden lisäksi mukavia työkavereita.

Keitä olemme?

RELEX on ensimmäinen yritys, joka hyödyntää toimitusketjun hallinnan ohjelmistoissa muistinvaraista laskentaa. Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen järjestelmä tarjoaa tuloksia yli 100 kertaa nopeammin kuin perinteiset ratkaisut. RELEX tuo vähittäiskauppiaiden, tukkureiden sekä valmistavan teollisuuden toimitusketjun hallintaan täysin uudenlaista tehokkuutta ja ketteryyttä.

RELEXin perusti vuonna 2005 ryhmä Aalto-yliopiston johtavia logistiikkatutkijoita. Yritys on alan nopeimmin kasvavia toimijoita Euroopassa, ja työllistää noin 200 henkeä Ison-Britannian, Saksan, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Italian, Yhdysvaltojen ja Etelä-Afrikan toimistoissa sekä Suomen pääkonttorissa.

Ohjelmistokehittäjä? Liity joukkoomme!

RELEXin ohjelmistokehityksen tiimissä olet tärkeä osa lahjakasta ja motivoitunutta joukkuetta. Miljardeja datayksikköjä käsittelevien algoritmien luominen ja optimointi ovat sinulle mieluinen haaste. Nautit kauniiden ja helppokäyttöisten käyttöliittymien luomisesta käyttäen moderneja selainpohjaisia teknologioita. RELEXillä suunnittelet ja kehität ohjelmistoa joka käsittelee päivittäin miljoonien eurojen arvosta kauppatavaraa, ja jota pyörittävät satoja CPU-ytimiä ja terabiteittäin RAM-muistia käsittävät palvelimet.

Etsimme ohjelmistokehityksen ammattilaisia, jotka haluavat rakentaa järjestelmiä joilla on tarkoitus. Järjestelmiä, joilla on vaikutusta tosielämän haasteisiin kustannusten leikkaamisesta hävikin vähentämiseen ja saatavuuden parantamiseen.

Etkö pysty jättämään palapeliä kesken?

quates

Johanna, Michael ja minä tapasimme parikymppisinä opiskelijoina, ja kymmenen vuotta myöhemmin perustimme RELEXin. Vuonna 2005 perustettu RELEX on tänään yksi Euroopan nopeimmin kasvavista ohjelmistoyrityksistä.

Uskomme menestyksen johtuvan siitä, että paneudumme kaikkiin tekemisiin tosissamme. Kehitämme jatkuvasti jo nyt maailman huipputasoa olevia teknisiä ratkaisujamme. Teemme asiakkaidemme ongelmista omia ongelmiamme. Vaikka olemme ylpeitä suomalaisuudestamme, olemme ennen kaikkea maailmankansalaisia. Pyrimme saamaan RELEXille töihin kaikkein fiksuimmat työkaverit. Viime vuoden aikana palkkasimme heitä noin seitsemänkymmentä.

Etkö pysty jättämään palapeliä kesken? Etkö kerta kaikkiaan suostu uskomaan, että ”tarpeeksi hyvä” on riittävän hyvä? Haluatko nauttia työstäsi yhtä paljon kuin vapaa-ajastasi? Jos näin on, voisit hyvinkin nauttia meillä työskentelystä – ja me uskomme että sopisit hyvin joukkoomme. Olipa erikoisalueesi sitten ohjelmistokehitys, projektinhallinta, tekninen tuki, myynti tai liiketoiminnan kehittäminen, haluaisimme tutustua sinuun tarkemmin.

Mikko Kärkkäinen, toimitusjohtaja

RELEXillä työskentely on jatkuvaa oppimista.

Kuvailisin RELEXiä epäviralliseksi ammattilaiseksi. Luottamus on korkealla, eikä jäykkää hierarkiaa ole. Työympäristö on ehdottoman innostava!

Lue lisää

Matias Käkelä

Senior Software Developer

Hämmästelen edelleen meidän positiivista ilmapiiriä.

RELEXillä on hurjasti nuoria, fiksuja ja älykkäitä ihmisiä. He kuuntelevat ja auttavat, sekä haastavat ja rohkaisevat kaikkia kehittämään taitojaan. Työnteko täällä on todellista tiimityötä.

Lue lisää

Eva Kallio

Business Development Manager

Asiakkaidemme kanssa työskentely on mahtavaa.

Asiakastyö auttaa minua ymmärtämään paremmin mitä kollegani tekevät ja se tekee työstäni tavallistakin vaihtelevampaa. Myös omat taitoni kehittyvät asiakasprojektien ohessa.

Lue lisää

Jasmin Karasar

Technical Project Manager

Haluatko liittyä joukkoomme?

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä.