Revolutionera din leveranskedja
med RELEX lösningar

Automatisera prognostisering och varupåfyllning med RELEX – minska lagret, förlorad försäljning och svinnet. RELEX gör det möjligt för dig att lägga ner mer tid på att skapa mervärde för din verksamhet, förbättra resultaten och skapa tillväxt för ditt företag.

Banbrytande teknologi

Avancerad prognostisering och varupåfyllning kombinerad med banbrytande minnesbaserade beräkningsteknologi och de allra senaste verktygen för automatisering gör vårt system till världens mest kraftfulla och heltäckande system för leveranskedjans planering och styrning. Glöm alla utdragna rutiner och oändliga kalkylblad som du tidigare varit tvungen att lägga ner värdefull tid på.

Anpassa RELEX enligt dina behov

Vår avancerade teknologi kan anpassas enligt dina behov, snabbt och enkelt. Snabba tekniska specifikationer och implementeringar möjliggör smidiga projekt och låter dig fokusera på dina verksamhetsmål. Då ditt företag utvecklas, anpassas RELEX problemfritt – ingen kodning eller konsultering behövs. Vi ser till att du kan hantera och justera systemet med hjälp av vårt användargränssnitt. Trots det har du tillgång till all teknologi och stöd när du än behöver den.

Minimal risk, snabb avkastning

Tack vare vår Software as a Service (SaaS) -modell, krävs inga program- eller licensinvesteringar på förhand. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder konkreta, mätbara resultat. Som ett bevis på detta har vi valt att dela risken med kunden genom samarbeten som bygger på transparens och framgång. Eftersom våra kunder får en avkastning på investeringen efter bara månader och inte år, är valet av RELEX enkelt.

Hur fungerar RELEX i praktiken?

Är du intresserad av att se hur RELEX fungerar i praktiken? Vi diskuterar gärna dina mål och utmaningar och visar vad RELEX kan göra för dig. Slå en signal +46 (0) 763 24 51 14 eller boka en demosession nedan.
Boka en demo