Ratkaisut verkkokauppaan ja monikanavaiseen vähittäiskauppaan

Oletpa verkkokauppias tai monikanavainen vähittäiskauppias, paremmalla kysynnän ennustamisella ja varaston hallinnalla hyödynnät tehokkaammin verkkokauppasi analytiikkaa parantaaksesi hyllysaatavuutta ja kasvattaaksesi myyntiä.

Kokoa oikea tuotevalikoima

Täydellisen tuotevalikoiman kokoaminen pitkän ja lyhyen läpimenoajan tuotteista voi olla haastavaa. RELEXin avulla voit määrittää, mitkä tuotteista kannattaa pitää varastossa ja mitkä hankkia asiakastilausten mukaan.

  • Löydä oikea tasapaino kivijalkamyymälöiden ja verkkokaupan tuotevalikoimien välille

    RELEX auttaa sinua kasvattamaan tuottavuuttasi minimoimalla varastotasosi ja maksimoimalla myyntisi kaikissa kanavissa. Ratkaisumme avulla voit käsitellä kivijalkamyymälöidesi ja verkkokauppasi tuotevalikoimaa yhtenä varastokokonaisuutena ja siten optimoida varastotasosi eduksesi.

  • Hallinnoi useita toimitustapoja

    Toimitusvaihtoehdot monipuolistuvat jatkuvasti: paketin voi tilata kotiinkuljetuksena tai noutaa myymälästä tai noutopisteestä. Kompleksisuuden ei tarvitse kuitenkaan olla ongelma. RELEX kerää dataa toimitustavoista ja hyödyntää sitä tuotevalikoimapäätöksissään varmistaakseen esimerkiksi, että noutomyymälöissäsi on oikeat tuotteet oikeaan aikaan.

Hyödynnä verkkokauppasi dataa

Ratkaisumme avulla saat verkkokauppasi analytiikasta enemmän irti älykästä tuotehallintaa varten. Voit esimerkiksi analysoida verkkokauppasi kävijä- ja konversiohistoriaa kysynnän ennustamisen ja hinnoittelun tueksi.

Älä anna palautuksien sotkea varastotasojasi

RELEXin avulla voit ennustaa tuotepalautuksia ja hyödyntää näitä ennusteita varastotasojen ja kategorioiden hallinnan optimoimiseksi. Analyysityökalumme auttavat sinua välttämään ylijäämiä ja siten tehostamaan taloudellista suunnitteluasi.

Case Hong Kong

Hong Kong myy, valmistuttaa ja tuo maahan edullisia yleishyödykkeitä. Useimmat tuoteryhmät liittyvät myyntisesonkeihin. Yhteistyö RELEXin kanssa alkoi syyskuussa 2013, kun Hong Kong halusi parantaa myymälätäydennyksen tuloksia.

Ketju 26 tavarataloa ja verkkokauppa, sekä kalastuksen erikoisverkkokauppa Ruotsissa ja Venäjällä
Tuotteita 25 000-35 000 tuotetta sesonkien mukaan
Liikevaihto 131 miljoonaa euroa
Henkilöstö 650 työntekijää

Tulokset

  • Nopea käyttöönotto ja merkittäviä tuloksia jo 7 viikon pilottijakson aikana
  • Saatavuustaso kasvanut jo ensimmäisen puolen vuoden aikana
  • Varastonkierto parantunut huomattavasti

 
Lue koko case-esimerkki

Asiakkaitamme

”Tiesimme odottaa nopeita tuloksia, mutta selkeät parannukset näkyivät meille jo seitsemän viikkoa kestäneen projektin pilottivaiheen aikana.”

– Juha Engblom, Projektipäällikkö, Hong Kong

RELEX tuottaa mitattavia tuloksia jo muutamassa kuukaudessa

Olemme auttaneet monenlaisia yrityksiä selviytymään kaupan ja toimitusketjun hallinnan haasteista. Mitä monimutkaisempi ympäristö, sitä suuremmat ovat RELEXin tuomat hyödyt. Jos haluat parantaa yrityksesi kannattavuutta nopeasti, soita meille numeroon +358 (0)40 563 1205, niin kerromme mielellämme lisää. Voit myös klikata alla olevia linkkejä ottaaksesi meihin yhteyttä, tai tutustuaksesi lähemmin ratkaisumme käyttöönottoprosessiin.