Nyheter och pressmeddelanden

Om RELEX » Nyheter och pressmeddelanden

Kategorier

RELEX Live Stockholm 2019

RELEX åttonde årliga seminarium i Stockholm, nu under det internationella konceptet RELEX Live, välkomnade ett rekordantal experter, närmare 200 deltagare från fler än 50 företag, och gick av stapeln den 7 maj.

Apetit förbättrar sin konkurrenskraft med RELEX

Apetit, Finlands ledande tillverkare av frysta grönsaker och fryst färdig mat, har valt RELEX för att förbättra planeringen och styrningen av leveranskedjan. Tillsammans med RELEX kommer Apetit att effektivera planeringen i hela verksamheten och optimera processerna kring prognostisering.

RELEX tillväxt accelererar i Norden

RELEX har upplevt en kraftig tillväxt sedan företaget grundades i Helsingfors 2005. Kontoret i Stockholm som öppnades år 2011 var RELEX första internationella kontor och expansionen i Norden fortsatte år 2014 då kontoret i Norge öppnades.

Framtidens logistikproffs utnyttjar den senaste teknologin

Supply Chain Effect 3/2015 publicerade i sitt senaste nummer en artikel om hur den senaste teknologin kommer att spela en stor roll för framtidens logistikproffs. Sällan har en ny teknologi väckt lika höga förväntningar som minnesbaserade beräkningar.

Adelie Foods väljer RELEX för ökad insyn i leveranskedjan

Adelie Foods är Storbritanniens ledande ´Food to Go´ företag. Företaget erbjuder ett brett utbud kylda livsmedelsprodukter till dagligvaruhandlare och aktörer inom food service sektorn i Storbritannien. Adelie Foods har valt RELEX, för att öka tillgängligheten och synligheten i leveranskedjan.

RELEX & Argility revolutionerar leveranskedjor i Sydafrika

RELEX erbjuder nu sitt system till grossister och detaljhandlare i Sydafrika genom ett partnerskap med Argility. Argility, den ledande IT-leverantören av tjänster och lösningar i Sydafrika, kommer att hjälpa RELEX nå ut till nya kunder på den snabbt växande Sydafrikanska marknaden.

RELEX nominerad av The Grocer och Retail Week

RELEX Solutions har i samarbete med Booths, Storbritanniens ledande regionala livsmedelskedja, blivit nominerad till sammanlagt fem prestigefulla utmärkelser i Storbritannien. The Grocer Gold Awards går av stapeln 9/6 och BT Retail Week Tech & Ecomm Awards äger rum 10/6.

RELEX kunder värdesätter systemets prestanda och tydlighet

Den årliga undersökningen bland RELEX kunder visar att kundnöjdheten med RELEX system och service ökat ytterligare. Användarna gav också högt betyg för kvaliteten av samarbetet med RELEX i implementeringsfasen samt för det fortsatta användarstödet efter utrullningen.

120 experter deltog i årets RELEX SCM-seminarium

RELEX fjärde SCM-seminarium som gick av stapeln onsdagen den 22:a april samlade ett rekordstort antal experter på handel och varuförsörjning. I år deltog över 120 deltagare som representerade över 40 olika nordiska företag. Brittiska dagligvaruhandelskedjan Booths...

RELEX SCM-seminarium 2015

RELEX SCM-seminarium samlar experter och beslutsfattare inom handel och logistik för en eftermiddag av högklassiga presentationer, intressanta diskussioner och avslappnat nätverkande.

Tillväxten fortsätter och RELEX uppnår ny milstolpe

RELEX solutions, den Helsingfors baserade utvecklaren av system för styrning och planering av leveranskedjan, lockar till sig experter genom att erbjuda sina medarbetare möjlighet till ny kunskap, kontinuerlig utveckling och ansvar inom sitt område.

RELEX öppnar kontor i Norge

Europas snabbast växande utvecklare av system för styrning och planering av leveranskedjan öppnar sitt femte internationella kontor.

RELEX Johanna Småros valdes till årets unga forskande företagare

RELEX grundare och styrelseordförande Johanna Småros valdes till årets unga forskande företagare. Den årligen utgivna utmärkelsen belönar forskare som har utvecklat ny företagsverksamhet och utmärkelsen önskas samtidigt uppmuntra andra unga forskare till entreprenörskap.

Då akademisk forskning möter affärslivet

Läs våra case studier och se hur utmaningar inom affärslivet löses med hjälp av vår akademiska expertis.


Read our case studies