Nyheter

Browse by categories

RELEX Live Stockholm 2019

RELEX åttonde årliga seminarium i Stockholm, nu under det internationella konceptet RELEX Live, välkomnade ett rekordantal experter, närmare 200 deltagare från fler än 50 företag, och gick av stapeln den 7 maj.

RELEX tillväxt accelererar i Norden

RELEX har upplevt en kraftig tillväxt sedan företaget grundades i Helsingfors 2005. Kontoret i Stockholm som öppnades år 2011 var RELEX första internationella kontor och expansionen i Norden fortsatte år 2014 då kontoret i Norge öppnades.

Framtidens logistikproffs utnyttjar den senaste teknologin

Supply Chain Effect 3/2015 publicerade i sitt senaste nummer en artikel om hur den senaste teknologin kommer att spela en stor roll för framtidens logistikproffs. Sällan har en ny teknologi väckt lika höga förväntningar som minnesbaserade beräkningar.

RELEX nominerad av The Grocer och Retail Week

RELEX Solutions har i samarbete med Booths, Storbritanniens ledande regionala livsmedelskedja, blivit nominerad till sammanlagt fem prestigefulla utmärkelser i Storbritannien. The Grocer Gold Awards går av stapeln 9/6 och BT Retail Week Tech & Ecomm Awards äger rum 10/6.

RELEX kunder värdesätter systemets prestanda och tydlighet

Den årliga undersökningen bland RELEX kunder visar att kundnöjdheten med RELEX system och service ökat ytterligare. Användarna gav också högt betyg för kvaliteten av samarbetet med RELEX i implementeringsfasen samt för det fortsatta användarstödet efter utrullningen.

120 experter deltog i årets RELEX SCM-seminarium

RELEX fjärde SCM-seminarium som gick av stapeln onsdagen den 22:a april samlade ett rekordstort antal experter på handel och varuförsörjning. I år deltog över 120 deltagare som representerade över 40 olika nordiska företag. Brittiska dagligvaruhandelskedjan Booths...

RELEX SCM-seminarium 2015

RELEX SCM-seminarium samlar experter och beslutsfattare inom handel och logistik för en eftermiddag av högklassiga presentationer, intressanta diskussioner och avslappnat nätverkande.

Tillväxten fortsätter och RELEX uppnår ny milstolpe

RELEX solutions, den Helsingfors baserade utvecklaren av system för styrning och planering av leveranskedjan, lockar till sig experter genom att erbjuda sina medarbetare möjlighet till ny kunskap, kontinuerlig utveckling och ansvar inom sitt område.

RELEX öppnar kontor i Norge

Europas snabbast växande utvecklare av system för styrning och planering av leveranskedjan öppnar sitt femte internationella kontor.

RELEX Johanna Småros valdes till årets unga forskande företagare

RELEX grundare och styrelseordförande Johanna Småros valdes till årets unga forskande företagare. Den årligen utgivna utmärkelsen belönar forskare som har utvecklat ny företagsverksamhet och utmärkelsen önskas samtidigt uppmuntra andra unga forskare till entreprenörskap.

Stort intresse för RELEX andra årliga SCM-seminarium i Sverige

För andra året i rad hölls RELEX SCM-seminarium i Stockholm och deltog gjorde över 60 experter och beslutsfattare inom logistik från drygt 30 olika nordiska företag. Denna gång hölls seminariet på Sheraton Hotell och dagen innehöll såväl workshops för befintliga...

RELEX prognoser minskar svinnet inom dagligvaruhandeln

Finlands ledande affärstidning, Kauppalehti, publicerade den 7:e maj 2012 en nyhetsartikel om hur inköps- och logistikföretaget Tuko Logistics idag kan erbjuda sina kunder noggrannare efterfrågeprognoser med hjälp av RELEX lösning.

RELEX arrangerar SCM-seminarium den 24:e april 2012

RELEX bjuder in expertisen inom handel och logistik till ett eftermiddagsseminarium om hur man genom effektivare varustyrning kan uppnå ett förbättrat resultat och nöjdare kunder. Seminariet äger rum den 24:e april 2012 kl. 13 – 17 på Sheraton Hotel (Tegelbacken 6) i...

RELEX Forecaster tar Farmos prognostisering in i en ny era

Farmos, en leverantör av rengöringslösningar i Finland, Baltikum och Ryssland, har under våren 2010 implementerat RELEX prognostiseringslösning, RELEX Forecaster. Prognosverktyget har gjort det möjligt för Farmos att utveckla hela sin planeringsprocess.

Anglo-Nordic har effektiverat sin varupåfyllning med hjälp av RELEX

Konsumentvarugrossisten Anglo-Nordic tog i bruk RELEX påfyllningslösningar i årsskiftet 2009-2010. Målet var att förbättra effektiviteten i leveranskedjan och beställningsarbetet genom ett raskt implementeringsprojekt som genomfördes samtidigt med en SAP R/3 versionsuppdatering.

Rautakeskos satsning på varupåfyllning ger resultat

Rautakesko är Finlands ledande och Europas femte största företag inom bygghandel för gör det självare och företagskunder. Ett omfattande samarbete mellan Rautakesko och RELEX inleddes i slutet av år 2008 med förnyandet av varupåfyllningsprocessen för Rautakeskos partihandel i Finland.

Då akademisk forskning möter affärslivet

Läs våra case studier och se hur utmaningar inom affärslivet löses med hjälp av vår akademiska expertis.


Read our case studies