Om RELEX

RELEX Solutions erbjuder ett integrerat system för detaljhandelns och leveranskedjans planering som ger otroliga resultat för kunder runt om i världen.

Enastående prestanda, otroliga resultat

RELEX Solutions stödjer detaljhandelsföretag i att förbättra deras konkurrenskraft genom lokal sortimentsstyrning, effektiv varuplacering, noggranna prognoser och varupåfyllning, och optimerad personalplanering. Våra SaaS-lösningar ger snabb avkastning på investeringen och kan användas både som enskilda lösningar, eller tillsammans för att skapa en integrerad helhetslösning för detaljhandelns och leveransvarukedjans planering. Detta möjliggör för samordnat arbete mellan organisationens olika funktioner i detaljhandelns viktigaste processer: handeln, försörjningskedjan och butiksverksamheten.

Vår integrerade lösning för detaljhandelns och leveransvarukedjans planering kan enkelt anpassas efter ändringar i arbetssätt och processer, oavsett om du är en snabbväxande utmanare eller ett multinationellt företag. RELEX hjälper företag att planera bättre, sälja mer och minska svinnet, oberoende av förändringar på marknaden. Ge oss era tuffaste utmaningar, vi löser dem.

Genom vår expertis och teknologi bygger vi kraftfulla, stabila och prisvinnande samarbeten med våra kunder. RELEX framgång bygger på våra kunders framgång. Vi kan introducera dig för alla våra kunder så att du kan få en trovärdig och oberoende bedömning av våra lösningar. RELEX Solutions har kontor runt omkring Europa och Nordamerika, och har valts av flera ledande företag, så som Coop Denmark, Granngården, Mio, Rossmann och WHSmith.

En överblick av RELEX:

Kontor: Sverige, Finland, Norge, Danmark, Italien, Spanien, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, USA och Hongkong
Partner: i Australien, Sydafrika, Turkiet, Schweiz och Polen
Förvärv: Galleria RTS (sedan 2016), Forecast Solutions (sedan 2018)
Medarbetare: ca. 700
Grundat: 2005

Akademisk forskning möter den senaste teknologin

Vårt team har en gedigen akademisk bakgrund inom planering och styrning av leveranskedjan. Ända sedan RELEX grundades har vi byggt på våra kunskaper genom att arbeta med ledande företag i ett tiotal länder. Dessa samarbeten har gett insikter som implementerats i vår lösning, och nu finns den även till ditt förfogande.
Möt vår ledning