Kunder

På RELEX har vi uppnått fantastiska resultat genom vårt arbete med ett brett spektrum av företag från detaljhandeln till tillverkare. Vårt engagemang för kontinuerliga resultat har lett till långa samarbeten med våra kunder.

Engagemang för kontinuerliga resultat

Vi erbjuder en omfattande uppsättning av lösningar för så gom som alla utmaningar i leveranskedjan. Vårt sätt att arbeta och vår prissättning är öppen och transparent – du vet alltid var du står. Vår lösning grundar sig i SaaS-modellen (Software as a Service), vilket innebär att vi måste visa vad vi går för varje månad. Våra kunder får därför en snabb avkastning på sina investeringar eftersom vi sparar dem pengar genom att skapa bra resultat, med begränsade initiala kostnader. Det är därför har vi så många långvariga kunder.

Om jag fick göra beslutet om att välja RELEX en gång till, skulle jag göra det. Med dubbelt så mycket självsäkerhet.

Vi uppnådde en 25 % minskning av resursbehovet vid orderläggning under en 3 månader lång pilot. Hela teamet använde systemet helhjärtat vilket frigjorde tid från rutinartade avrop för att uppnå ökat fokus på upphandling och kontakt med kunder och leverantörer.

Mushtaque Ahmed

COO, JJ Food Service Ltd

Bytet till RELEX hade en stor inverkan, såväl på kulturen, organisationen och på tidtabellen för hur lagret fungerar.

Resultatet är noggrannare, mer punktliga orderläggningar och färskare produkter. Fördelen med RELEX är noggrannare och trovärdigare prognoser som vi med säkerhet kan lita på.

Andrew Rafferty

IT and eCommerce Director, Booths

Vad kan RELEX göra för dig?

RELEX engagemang för kontinuerliga resultat har lett till långa samarbeten med våra kunder. Ifall du vill diskutera de utmaningar du står inför, tveka inte att ta kontakt med oss genom att ringa oss på +46 (0) 763 24 51 14 för att diskutera mer. Vi visar gärna vad RELEX kan göra för dig.
Boka en demo


Läs mer om implementering