Andrew Blatherwick on nimitetty RELEXin hallituksen jäseneksi. Blatherwick on tehnyt pitkän kansainvälisen uran toimitusketjuhallinnan ja vähittäiskaupan liiketoiminnan parissa ja hänen kokemuksensa on erittäin arvokasta RELEXin kasvaessa ja laajentuessa koko EU:n alueelle.

Blatherwick aloitti uransa Boots’illa ja työskenteli toimitusketjun hallinnan johtajana Icelandilla ennen siirtymistään toimitusketjun hallinnan järjestelmien pariin. Vuonna 1995 hän siirtyi varastonhallinnan ja -optimoinnin edelläkävijälle, järjestelmätoimittaja E3:lle, jossa hän oli mukana myös yrityskauppaneuvotteluissa, kun JDA osti E3:n. JDA:ssa Blatherwick toimi EMEA-alueen toimitusjohtajana, E3:ssa EMEA-liiketoiminnan vetäjänä, ja hän on sittemmin toiminut johtoasemissa myös useissa muissa merkittävissä vähittäiskaupan konsultointi- ja tietojärjestelmäyrityksissä. Blatherwick näkee että RELEXillä on potentiaalia tulla markkinajohtajaksi vähittäiskaupan suunnittelun ja toimitusketjun optimoinnin järjestelmätoimittajana.

“Tiedän millaista on johtaa maailman parasta varastonhallintajärjestelmien tiimiä,” sanoo Blatherwick. ”Tämä on ensimmäinen kerta pitkästä aikaa, kun olen tekemisissä yhtiön kanssa, jossa aistin samanlaista aitoa innostusta jota koin E3:lla. RELEXillä on myös samanlaista syvää ymmärrystä ja kyvykkyyttä kehittää vähittäismyyntiä edistyneillä varastonhallintajärjestelmillä, kuin aikoinaan E3:lla. RELEXläisten intohimoinen suhtautuminen asiakastyytyväisyyteen ja menestykseen on varma merkki yhtiöstä, joka menestyy nyt ja tulevaisuudessa.” Blatherwick uskoo voivansa auttaa RELEXin liiketoiminnan saavuttamaan täyden potentiaalinsa.