Artikkelit

RELEXin perustajat ja asiantuntijat ovat johtavia toimitusketjun hallinnan alan tutkijoita. Lue artikkeleistamme tuoreimmat ajatukset ja näkökulmat.

Löydät laajemman valikoiman oppaita, blogijulkaisuja, artikkeleita ja raportteja englanninkielisiltä sivuiltamme.

Neljä askelta parempaan kampanjahallintaan

Neljä askelta parempaan kampanjahallintaan

Kampanjat nousevat aina esille kun kysyn, mitkä tuotteet tai tilanteet aiheuttavat ongelmia kulutustuotteiden toimitusketjussa. Kysymykseen, mikä kampanjoissa on niin vaikeaa, vastaus kuuluu yleensä ”kaikki”.

Muutoksen läpivienti: Case Motoral

Muutoksen läpivienti: Case Motoral

Yksi esimerkki hyvästä muutoksen läpiviennistä on Motoralin hanke ostamisen tehostamiseksi ja keskittämiseksi. Alun perin hanke miellettiin IT-projektiksi, koska siihen liittyi uuden ostojärjestelmän käyttöönotto.

Toimitusketjun joulu

Toimitusketjun joulu

Tässä artikkelissa käydään läpi joulunajan toimitusketjun hallintaan ja suunnitteluun liittyviä haasteita sekä annetaan käytännön vinkkejä, miten niitä kannattaa lähteä ratkaisemaan.

Tehoa varaosalogistiikkaan!

Tehoa varaosalogistiikkaan!

Varaosalogistiikassa riittää haasteita ja toimintaympäristö on monimutkainen. Varaosien hallintaa on usein kuitenkin pystytty merkittävästi tehostamaan.

Akateeminen tutkimus kohtaa liiketoiminnan haasteet

Lue case-esimerkeistämme kuinka akateeminen asiantuntemuksemme ratkoo todellisia kaupan ja toimitusketjun hallinnan haasteita.
Lue case-esimerkkejämme