Johtava supermarket-ketju Booths on ottanut ensimmäisenä vähittäiskaupan yrityksenä Iso-Britanniassa käyttöönsä RELEXin automaattitäydennysjärjestelmän.

Laadukkaista tuotteistaan tunnettu Booths vaikuttui RELEXin nykyasiakkaiden saavuttamista tuloksista. Erityisesti kampanjoiden hallinnassa ja tuoretuotteiden automaattitäydennyksessä saavutettu hävikin pieneneminen jopa 40 prosentilla innosti Boothsia pilotoimaan RELEXin kanssa.

”Boothsin palvelutaso on erittäin korkea, ja olemme tunnettuja siitä, että kuuntelemme asiakkaitamme ja toimitamme vain huippulaatua”, kertoo yrityksen IT & Supply Director Andrew Rafferty.
”Lisäksi asiakkaamme haluavat, että tuoreus- ja saatavuustasomme vastaavat tai ylittävät suurten supermarkettien tarjoaman. Meidän tulee kohdata modernin ruokakaupan odotukset niin tuoreosastollamme kuin kylmä- ja pakastetuotteidenkin osalta, kautta koko tuotevalikoiman ja kaiken kokoisissa myymälöissämme. Rima nousee koko ajan, eikä yhdelläkään alamme toimijalla ole varaa olla liian tyytyväinen itseensä”, hän sanoo.

Miettiessään ratkaisua Booths halusi järjestelmän, joka sulautuisi heidän toimintatapoihinsa, eikä sellaista joka pakottaisi heidät työskentelemään tietyn ratkaisun ympärillä. Andrew Rafferty vaikuttui RELEXin teknologiasta ja asenteesta.

“Huomasimme heti, että RELEX on joustava sekä ratkaisuissaan että lähestymistavassaan”, Rafferty kertoo. ”RELEX tarjoaa erittäin järkevästi hinnoitellun pilottijakson, mikä minimoi asiakkaan riskit. Tämä on vain yksi monista esimerkeistä, jotka osoittavat että yritys on omistautunut asiakkaan onnistumiselle. Minun oli helppo uskoa, siihen että voimme heidän avullaan parantaa sekä suorituskykyämme, että tulostamme.”

Booths kävi RELEXin kanssa ensin läpi pre-studyn, jossa Boothsin historiadata käsiteltiin RELEXin järjestelmissä. Tämä toimenpide paljasti tulevaisuuden potentiaaliset hyödyt ja nykyiset kehityskohteet. Hankkeen pilottivaihe alkoi tammikuussa.