Suomalainen perheyhtiö Broman Group ottaa RELEXin teknologian käyttöön kehittääkseen toimitusketjuprosessejaan konsernissaan. Broman Groupilla on 62 Motonet- ja Varaosamaailma-myymälää, Broman Logisticsin logistiikkakeskus Hyvinkäällä ja toinen avautumassa Keravalle vuonna 2020. RELEXin automaattisten täydennystilausten hyödyntämisen myötä yritys pystyy vapauttamaan enemmän aikaa ja resursseja liiketoiminnan kehittämiseen sekä vähentämään varastoon sidottua pääomaa.

Broman Group

Broman Group valitsi RELEXin vähentääkseen tilausten käsittelyyn liittyvää manuaalisen työn määrää. Uusien, automatisoitujen toimintatapojen ansiosta Broman Groupissa voidaan jatkossa keskittyä enemmän liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakaspalvelun parantamiseen.

”Tämä on yksi keskeisimmistä kehityshankkeistamme tänä vuonna. Toiminnan ja volyymien laajennuttua, tässä kohtaa oli hyvä keskittyä toimitusketjun kehittämiseen”, kertoo Broman Groupin kehitysjohtaja Petri Nietula. ”Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on nopeuttaa varaston kiertoa sekä vähentää varastoon sidottua pääomaa. Haluamme myös varmistaa hyvän ja vakaan saatavuuden. Meillä on suuret odotukset siitä, että RELEX toimittaa meille juuri sellaisen järjestelmän, jota yrityksemme tarvitsee.”

“Olemme olleet vakuuttuneita Broman Groupin aktiivisesta suhtautumisesta tähän projektiin, sekä yhtiön positiivisesta yrityskulttuurista, joka tekee yhteistyöstä varmasti sujuvaa. Tämä projekti osoittaa vahvuutemme monimutkaisessa toimitusketjuympäristössä ja vahvistaa asemaamme Suomen johtavana ennuste- ja täydennysjärjestelmien toimittajana, sanoo RELEXin Suomen ja Baltian markkinoista vastaava johtaja Emma Aidanpää-Salmi.

”Olemme varmoja siitä, että pystymme tarjoamaan Broman Groupille nopean käyttöönoton sekä vaikuttavat tulokset entistä paremman toimitusketjun hallinnan avulla”, Aidanpää-Salmi jatkaa.

Broman Group
Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni. Yli 1700 ammattilaista työllistävä yhtiö kuuluu alansa johtaviin toimijoihin Suomessa. Se palvelee asiakkaitaan kahden valtakunnallisen kauppaketjun Motonetin ja AD VaraosaMaailman sekä Broman Logistics -logistiikkakeskusten kautta.

Lisätietoja: www.bromangroup.fi