Suomalainen urheilukauppaketju Budget Sport ottaa RELEXin teknologian käyttöön automatisoimaan täydennystilauksia sen kymmenessä liikkeessä. RELEXin automaattisten täydennystilausten hyödyntäminen säästää Budget Sportin aikaa ja resursseja sekä vähentää varastoon sidottua pääomaa. Budget Sport tarvitsi tukea näissä toiminnoissa käyttämälleen SAP ERP –järjestelmälle lisätäkseen tehokkuutta toimitusketjussaan.

Budget Sport tarjoaa laajan valikoiman urheilutarvikkeita ja sen toimintaan kuuluu 10 myymälää ja verkkokauppa, sekä yksi keskusvarasto. Budget Sportin omistaa Kesko, jonka ketjuista osa jo käyttää RELEXin ratkaisuja. Tämä mahdollisti sen, että Budget Sport pystyi keskustelemaan muiden RELEX-käyttäjien kanssa ennen päätöksentekoa, millä oli keskeinen rooli sen valinnassa.

Budget Sport valitsi RELEXin vähentääkseen suurta manuaalisen työn määrää täydennyksen ympärillä. Ennustaminen ja täydennys oli aikaisemmin tehty Excelin avulla manuaalisesti aiempien vuosien myyntilukujen ja henkilöstön osaamisen perusteella. RELEXin ja Budget Sportin tiimit loivat tilalle uusia täydennysprosesseja, joiden ansiosta yhtiö pystyy automatisoimaan suurimman osan tilausehdotuksistaan. Uudet, automatisoidut toimintatavat antavat ostajille mahdollisuuden keskittyä tiettyihin tuoteryhmiin, sekä poikkeuksien hallintaan, jossa heidän ammattitaitoaan tarvitaan.

”Olemme todella innoissamme siitä, että RELEX voi automatisoida useita prosessejamme”, sanoo Budget Sporting ketjujohtaja Mikko Laakso. ”Täydennystoimintamme laadun parantamisessa on paljon potentiaalia. RELEXin avulla tulemme säästämään aikaa ja resursseja, joita voimme allokoida muihin tärkeisiin tehtäviin.”

”Olimme todella iloisia, kun Budget Sport lähestyi meitä aiheeseen liittyen ja odotamme innolla RELEX-järjestelmän käyttöönottoa, mikä tulee lisäämään tehokkuutta yhtiön täydennysprosesseissa”, sanoo RELEXin projektipäällikkö Jon-Erik Lindén.

Budget Sport
Budget Sport on kasvava ja kansainvälinen urheilukaupan halpaketju, jonka omistaa Intersport International Corp. Suomessa Budget Sportista vastaa Keskon tytäryhtiö Intersport Finland Oy. Ketjulla on kymmenen liikettä ympäri Suomea sekä verkkokauppa. Yhtiön missiona on tarjota helposti ja edullisesti laaja valikoima urheilukaupan merkkituotteita urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan

Lisätietoja: www.budgetsport.fi