Case-esimerkit

Lue case-esimerkeistämme kuinka asiantuntemuksemme ratkaisee todellisia kaupan ja toimitusketjun hallinnan haasteita.

Asiakkaat » Case-esimerkit

Case Örum

Case Örum

Moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottaja Örum päätti korvata käytössä olleen E3-järjestelmän edistyneemmällä valikoiman hallinnan ratkaisulla.

Case Lumene

Case Lumene

RELEX on auttanut Lumenea uudistamaan myyntinsä ennustamisen ja tehostamaan S&OP-prosessiaan. Yhteistyön tuloksena Lumenella on nyt kokonaisvaltainen myynninsuunnittelutyökalu, jonka ansiosta mm. toiminnan läpinäkyvyys on parantunut merkittävästi.

Case Hong Kong

Case Hong Kong

Kotimainen Hong Kong Group Oy on ottanut käyttöön RELEXin järjestelmän, jolla automatisoidaan erikoistavarataloketjun tuotetäydennys ja ennustetaan kysyntää. Yhteistyö koskee kaikkia 26 tavarataloa ja verkkokauppaa.

Case Atria

Case Atria

Atria otti käyttöön RELEXin ennustejärjestelmän tuomaan tehokkuutta ja tarkkuutta menekin ennustamiseen ja kysynnän suunnitteluun. Järjestelmän avulla Atria on mm. onnistunut nostamaan ohjaustarkkuuttaan kuusi prosenttiyksikköä.

Case Altia

Case Altia

Alkoholituotteiden valmistaja ja myyjä Altia on ottanut käyttöön RELEXin ratkaisun kysynnän ennustamiseen ja ostojen suunnitteluun. Tavoitteet konsernin kysynnän ja oston suunnittelun käytäntöjen yhtenäistämisestä ovat toteutuneet jo ensimmäisen käyttövuoden aikana.

Case Transmeri

Case Transmeri

Oy Transmeri Ab valmistaa, maahantuo ja markkinoi Suomessa ja Baltiassa tunnettuja päivittäis- ja kosmetiikkatuotteita. Transmerin suurin haaste oli toimivien ennusteiden tekeminen. RELEXin ratkaisujen lisäksi Transmerille rakennettiin uusi S&OP-prosessi.

Case Stockmann

Case Stockmann

Suomalainen tavarataloketju Stockmann automatisoi RELEXillä täydennystilaamisen, parantaa toimitusvarmuutta, takaa tuoreuden asiakkaille ja pienentää sekä hävikkiä, että varastotasoja.

Case Plantagen

Case Plantagen

Plantagen on Pohjoismaiden johtava puutarha-alan kauppaketju. Vuonna 2010 Plantagen uudisti myymälätoimintojaan, hinnoitteluaan ja toimitusketjuaan sekä valitsi RELEXin kumppanikseen.

Case Onninen

Case Onninen

RELEXin, Euroopan nopeimmin kasvavan kysynnän ennustamisen ja täydennystilaamisen järjestelmätoimittajan, ratkaisu ohjaa nyt LVIS-tukkuri Onnisen varastotäydennystä.

Valmiina toimitusketjun täydelliseen muutokseen?

RELEX on auttanut lukuisia yrityksiä monimutkaisissa kaupan ja toimitusketjun haasteissa. Kanssamme on helppo työskennellä ja saat mitattavia tuloksia jo kuukausien kuluessa käyttöönotosta.


Ota yhteyttä


Tutustu käyttöönottoprosessiin