RELEX Solutions tukee LifeWay Christian Stores -ketjua uudistamaan sen toimitusketjun hallintaa varastotasojen pienentämiseksi ja saatavuuden parantamiseksi yhteistyössä Columbus Consulting Internationalin kanssa.

LifeWay, yksi maailman suurimmista kristillisten julkaisujen kustantajista, ottaa käyttöön RELEXin toimitusketjun suunnittelun ja optimoinnin järjestelmän vähittäiskaupan liiketoiminnoilleen parantaakseen tuotteiden kysynnän ennustamista, täydennystilausta ja allokointia. LifeWay Christian Stores -ketjulla on verkkokaupan ja keskusvaraston lisäksi noin 170 myymälää eri puolilla Yhdysvaltoja.

LifeWay Christian Stores -ketjulla on laaja tuotevalikoima niin kirkolliseen kuin yksityiseen käyttöön sisältäen lyhyen elinkaaren ajankohtaisjulkaisuja, tuotteita myynninedistämiseen sekä sesonkisia että vuoden ympäri myytäviä tuotteita. Valikoima edellyttää tehokasta ennakkosesongin, sesonkikysynnän sekä sesongin lopun allokointia kaikissa jakelukanavissa. RELEX tarjoaa saumattoman kysynnän ennustamisen, täydentämisen ja allokointiratkaisun samassa järjestelmässä.

Bill Crayton, VP Merchandising, LifeWaylta kommentoi: ”Uusi allokointiprosessi parantaa tehokkuuttame, mutta merkittävämpi vaikutus LifeWayn vähittäiskaupalle on varastonhallinnan jakaminen paikallisten valikoimien sekä dynaamisten myymäläkohtaisten ennusteiden mukaan. Lisäksi huomasimme uniikin ja odottamattoman edun saadessamme RELEXin kautta mahdollisuuden nähdä tilanne myymälätasolla. Tämä antaa meille mahdollisuuden suunnitella valikoimaamme ja täydennystämme myymälöistä saatavan palautteen kautta.”

Columbus Consulting Internationalin toimitusjohtaja Jon Beck jatkaa: Tuotteiden allokointi on viimeinen ja kriittinen vaihe myyntiprosessissa ja se vaatii huolellista arviointia ja tasapainoa. Sen on oltava nopea pitämään tavarat liikkuvana, tarkka katteiden maksimoimiseksi ja intuitiivinen, jotta tuotteiden jakelua ohjataan oikein. RELEX, Columbus Consulting International ja LifeWay uudistavat tapaa, jolla tuotetaan tarkkoja kysyntäennusteita, suunnitellaan paikallisia valikoimia ja allokoidaan/täydennetään tarkemmin. Tämä auttaa LifeWayta optimoimaan varaston suorituskykyä ja kohdistamaan tuotteita paikallisen kysynnän mukaan.”

”RELEX erottui kilpailijoistaan asiakasreferensseillä. He antoivat mielellään meidän valita yritykset yli 100:n asiakkaansa joukosta sen sijaan, että meille olisi esitelty muutamia käsin poimittuja asiakkaita. RELEX on selvästi vakuuttunut asiakkaidensa tyytyväisyydestä.” toteaa LifeWay Christian Stores -ketjun Director of Merchandise Administration Jay Wallis.

RELEXin Pohjois-Amerikan toimintojen johtaja Michael Falck lisää: ”Olemme iloisia saadessamme LifeWayn asiaakkaaksemme. Teemme tiivistä yhteistyötä Columbus Consultingin kanssa toimittaaksemme toiminnallisesti vakaan ratkaisun, joka vastaa LifeWayn liiketoiminnan vaatimuksia. Muutamassa kuukaudessa käyttöönottoprojektin aloittamisen jälkeen olemme saaneet aikaan suurta edistystä.”

Käyttöönottoprojekti aloitettiin huhtikuussa 2016 ja odotetaan valmistuvan marraskuussa 2016.

LifeWay
LifeWay Christian Resources on yksi maailman suurimpia kristillisten julkaisujen kustantajia, joka työllistää 4 000 henkilöä. Lifewayn julkaisuja on saatavilla 120 maassa, seitsemän päivää viikossa, 24 tuntia vuorokaudessa. Yritys omistaa ja operoi noin 170 Lifeway Christian Stores -myymälää USA:ssa sekä Ridgecrest Conference Center -konferenssitiloja Pohjois-Carolinan osavaltiossa.

Lifeway on voittoa tavoittelematon järjestö, joka sijoittaa liiketoiminnastaan saadut tulot lähetystyöhön ympäri maailmaa.

www.lifeway.com

Columbus Consulting International
Columbus Consulting toimii vähittäiskaupan järjestelmien ja prosessien kehittäjänä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa ja auttaa asiakkaitaan uudistamaan liiketoimintaprosesseja, organisaation rooleja ja vastuita, yritysten järjestelmiä sekä taktiikkaa. Yhtiö on toimittanut ratkaisuja monille maailman suurimmista ja tunnetuista vähittäiskauppiaista, kuten American Eagle, ANN, ASOS, At Home, Big Lots, DSW, J.Crew, Lucky Brand, Michael Kors, Mothercare, Mr. Price, Ross Stores, Target, Tory Burch, ja Tuesday Morning.

www.columbusconsulting.com