Lue PDF

Yli 1 500:aa salaattibaaria Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa ylläpitävä Picadeli on valinnut RELEXin toimitusketjun hallinnan järjestelmän vastaamaan yrityksen varastonhallinnasta sekä täydennystilauksista. RELEX tukee Picadelin nopeaa kasvua ja visiota varmistaa asiakkailleen tuotteiden erinomainen saatavuus ja antaa heille mahdollisuus valita tuoreimpien raaka-aineiden monipuolisesta valikoimasta.

Picadeli tarjoaa päivittäistavarakaupoille sekä tavarataloille itsepalveluperiaatteella toimivan salaattibaarin, jossa asiakas päättää salaattinsa koosta ja poimii ainekset itse. Picadelin palvelun menestys nojaa raaka-aineiden tuoreuteen ja monipuolisuuteen: yritys etsi ratkaisua täydennyksen ja varastonhallinnan ratkaisulle, joka minimoisi hävikkiä ja samalla huolehtisi oikeiden tuotteiden olevan saatavilla jokaisessa salaattitiskissä. Aikaisemmin Picadelin varastonhallintaa ja täydennystä ylläpidettiin pääosin manuaalisesti.

Picadeli päätti aloittaa yhteistyön RELEXin kanssa virtaviivaistaakseen varastonhallinnan prosessejaan ja tarjotakseen sitä myötä monipuolisempia pikaruokavaihtoehtoja. RELEX tarjoaa Picadelille tukea ja joustavuutta, jota tarvitaan huolehtimaan tuotteiden ensiluokkaisesta tuoreudesta. RELEXin avulla Picadeli saa myös ratkaisun, joka mukautuu ja laajenee yrityksen mukana – tämä on erittäin tärkeää yrityksen kasvaessa voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla.

”Valitsimme RELEXin, koska se tarjosi joustavan ratkaisun, joka voidaan muokata nykyisen liiketoimintamallimme sekä tulevaisuuden tarpeiden ympärille”, kertoo Picadelin toimitusjohtaja Ragnar Landin. “Kun tämä yhdistetään RELEXin vaikuttavaan tuntemukseen tuoretuotteiden alalta, tunsimme olomme turvalliseksi nopeasti ratkaisun kanssa.”

RELEX-yhteistyön tavoitteena on optimoida Picadelin varastotasoja ja luoda automaattisia tilausehdotuksia kaikkien myyntiyksiköiden täydennystä varten.

”Olemme iloisia yhteistyöstä Picadelin kanssa”, toteaa RELEXin myyntipäällikkö Mikael Wiklund. ”Tämä on yksi parhaimmista projekteista, jonka parissa olemme työskennelleet. On hyvin jännittävää olla mukana kehittämässä Picadelin ainutlaatuista ja erittäin onnistunutta konseptia. Ja on hienoa saada asiakas, joka on vakiinnuttanut asemansa niin monissa myymälöissä ja tavarataloissa.”

Picadeli
Picadeli tarjoaa salaattibaareja itsepalveluperiaatteella päivittäistavarakaupoille sekä tavarataloille. Picadeli tarjoaa kokonaiskonseptin, joka sisältää laajan valikoiman tuotteita, salaattitiskejä, markkinointikampanjoita sekä jatkuvaa tukea myynnin seuraamiseksi.

Yritys perustettiin vuonna 2009 ja nykyään salaattibaareja löytyy 1 500:sta myymälästä eri puolilla Ruotsia, Suomea ja Tanskaa. Picadeli on osa Green Food Groupia ja se työllistää 70 henkilöä.