Lue PDF-versio

Deloitten ”2014 Technology Fast 500™ EMEA” -listalla vankasti pysyvä RELEX solmi ennätysmäärän uusia asiakassopimuksia

RELEX on jälleen mukana Deloitten vuosittaisella ”Technology Fast 500™ EMEA” -listalla, joka mittaa teknologiayritysten kasvua. Suomalaisyritys nousi Euroopan nopeimmin kasvavaksi toimitusketjun hallinnan järjestelmätoimittajaksi jo neljännen kerran.

Uutinen listauksesta päättää hienon vuoden, jonka aikana RELEX kasvatti asiakasmääräänsä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Yritys solmi sopimuksen peräti 25 uuden asiakkaan kanssa. RELEXillä on nyt asiakkaita 13 Euroopan maassa sekä Etelä Afrikassa.

Deloitte listasi RELEXin tällä kertaa sijalle 334. 500 yrityksen listalla on toimijoita 20 eri maasta, ja niiden kasvua tarkkaillaan prosentuaalisena liikevaihdon kasvuna viiden viimeisen vuoden aikajaksolla. RELEX on kasvanut vuodesta 2009 lähtien 488 prosenttia, ja viimeisen vuoden aikana yrityksen liikevaihto on kasvanut 1,5-kertaiseksi.

RELEXin toimitusjohtaja Mikko Kärkkäisen mukaan RELEXin kasvu perustuu sen asiakkaiden menestykseen. ”Olemme onnistuneet solmimaan monia uusia vähittäis- ja tukkukaupan asiakkuuksia, koska monet toimitusketjun ongelmat ovat kaikkialla samat. Meillä on hyvä ja uskollinen asiakaspohja mm. riskittömän SaaS-mallin ansiosta.”

RELEXin asiakkaat ovat onnistuneet mm. pienentämään varastojaan 30 prosentilla ja vähentämään hävikkiään jopa 40 prosentilla. Samalla yritysten hyllysaatavuus on kasvanut yli 98 prosenttiin ja kannattavuus on parantanut.

RELEX on kotimainen yritys, jonka perusti kolme toimitusketjun hallinnan tutkijaa vuonna 2005. Täällä hetkellä RELEX työllistää yhteensä noin 100 henkeä Lontoossa, Wiesbadenissa, Tukholmassa ja Oslossa, sekä Helsingin pääkonttorillaan.