Lue PDF

Kokonaisvaltaisia toimitusketjun suunnittelun ja optimoinnin ratkaisuja tarjoava RELEX Solutions jatkaa kasvuaan ja lujittaa asemaansa markkinajohtajana Suomessa.

Suomalainen toimitusketjun hallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys RELEX Solutions on hankkinut ennuste- ja täydennysjärjestelmien käyttöönotto- ja ylläpitopalveluita sekä konsultointia tarjoavan Replendo Oy:n liiketoiminnan. Replendon toimiva johto, Lauri Loikkanen ja Mikko Sorsa, siirtyvät RELEXin palvelukseen eikä yrityskaupalla ole vaikutuksia Replendon nykyisiin asiakassuhteisiin.

”Lauri ja Mikko ovat erittäin kokeneita monimutkaisten toimitusketjujen haasteiden ratkomisessa ja molemmilla on yli 8 vuoden kokemus RELEXistä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme molemmat osaksi tiimiämme. Lauri keskittyy jatkossa kansainvälisen myyntimme kehittämiseen ja Mikko vastaa projektipäällikkönä käyttöönottoprojekteista keskittyen kansainvälisiin asiakkaisiin”, kertoo RELEXin operatiivinen johtaja Tuomo Pesonen.

Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia Replendon nykyisiin asiakassuhteisiin eikä palveluntarjoajan muutos näy asiakkaille käytännössä lainkaan. ”Asiakkaamme saavat jatkossa entistä parempaa palvelua ja tukea RELEXin laajalta ja asiantuntevalta organisaatiolta. Keskitymme yhdessä auttamaan asiakkaitamme kasvattamaan myyntiä, pienentämään varastotasoja, nostamaan hyllysaatavuutta sekä vähentämään hävikkiä”, kertoo Replendon toimitusjohtaja Lauri Loikkanen.

Kauppa on RELEXille toinen vuoden sisällä: kesäkuussa 2016 RELEX ilmoitti ostaneensa Iso-Britanniassa toimivan Galleria Retail Technology Solutionsin. Gallerian myötä RELEXin palvelutarjonta laajeni kattamaan myös tilan- ja valikoimanhallinnan.

”Replendon liittäminen osaksi RELEXiä täydentää osaamistamme entisestään rakentaessamme kokonaisvaltaista toimitusketjun suunnittelun ja optimoinnin työkalua. Voimme tukea asiakkaitamme entistä paremmin huolehtien strategisesta valikoiman suunnittelusta ja tilankäytöstä aina automaattiseen täydennystilaamiseen ja hyllykuviin asti”, Pesonen päättää.