Lue PDF-versio

Euroopan nopeimmin kasvava toimitusketjun hallinnan ohjelmistoja kehittävä yritys RELEX Solutions tarjoaa ohjelmistoja nyt myös eteläafrikkalaisille päivittäistavara- ja tukkukauppiaille.

RELEX valitsi Etelä-Afrikan johtavan IT-palveluiden ja sovellusratkaisujen tarjoajan, Argilityn yhteistyökumppanikseen tarjoamaan ratkaisuaan uudella markkina-alueella. Johannesburgilaisella Argilityllä on olemassa olevat yhteydet tunnettuihin eteläafrikkalaisiin päivittäistavarakauppoihin, kuten OK Furniture Group ja Foschini Group.

RELEX sai ensimmäisen eteläafrikkalaisen asiakkaansa, verkkokauppa takealot.com:n aikaisemmin tänä vuonna. takealot.com käyttää RELEX-järjestelmää toimitusten ja täydennyksen optimointiin yli 9 miljoonaa myyntiartikkelia kattavassa valikoimassaan.

Argility uskoo, että RELEXin nopea kasvu yli 15 maassa Euroopassa ja läsnäolo Etelä-Afrikassa rohkaisee paikallisia liiketoiminta- ja toimitusketjujohtajia seuraamaan takealot.com:n esimerkkiä ja uudistamaan myymälätäydennyksensä RELEXin muistinvaraista laskentaa hyödyntävällä järjestelmällä.

“Järjestelmä uudistaa täydennyksen ja kysynnän ennustamisen kokonaan”, sanoo Paul Swartz, Argilityn Divisional Executive. “RELEX on joustava, nopea implementoida, ja SaaS-mallin ansiosta riskitön. Etelä-Afrikan päivittäistavarakauppiaat tulevat rakastamaan sitä. Lisäksi RELEXillä on jo olemassa loistava paikallinen asiakasreferenssi markkinoilla.”

”Järjestelmä uudistaa täydennyksen ja kysynnän ennustamisen kokonaan.”

RELEX, joka juhlii kymmenettä vuosipäiväänsä tammikuussa yli 100 työntekijän voimin, on vakiinnuttanut itsensä Pohjois-Euroopan johtavana toimitusketjun hallinnan ratkaisujen tarjoajana. RELEXillä on toimistot Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ruotsissa, Norjassa sekä pääkonttori Helsingissä.

“Argilityn myötä uskomme löytäneemme kumppanin, joka auttaa meitä vakiinnuttamaan asemamme yhdessä maailman jännittävimmistä markkinoista”, sanoo RELEXin toimitusjohtaja Mikko Kärkkäinen. “Eteläafrikkalaiset yritykset laajentuvat nopeasti ja etsivät uusia teknologiaratkaisuja edistämään kasvua. Ratkaisumme antaa yrityksille mahdollisuuden kilpailla myös kansainvälisesti.”