Deloitte Technology Fast 50 Finland -ohjelma listaa vuosittain Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. RELEX Solutions on mukana listalla jo kuudentena peräkkäisenä vuotena sijoittuen 30. sijalle.

Kokonaisvaltaisia toimitusketjun suunnittelun ja optimoinnin ratkaisuja tarjoavan RELEXin neljän viime vuoden kasvu on ollut 168 %. 2010-luvulla liikevaihto on lähes kahdeksankertaistunut ja kasvu on ollut kannattavaa.

Vahva kysyntä huippuluokan toimitusketjun suunnitteluun ohjelmistoille on näkynyt RELEXin kasvussa myös vuonna 2016: RELEX avasi uudet toimistot Italiassa ja Ranskassa sekä sopi uudesta jakelukumppanuudesta Espanjassa. Kesäkuussa RELEX laajensi tarjontaansa vähittäiskaupan tilan- ja valikoimanhallintaan ostamalla Galleria Retail Technology Solutionsin.

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin jo 12. kerran Suomen nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä. Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2012–2015) ajalta. Technology Fast 50 -ohjelman kautta Deloitte sekä yhteistyökumppani OP tukevat suomalaisten kasvuyritysten näkyvyyttä ja kasvua sekä kotimarkkinoilla että kansainvälisesti.

Suomen Technology Fast 50 -listauksessa menestyneet yritykset osallistuvat myös Deloitten EMEA Technology Fast 500 -listaukseen, jossa palkitaan Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. EMEA-listauksen tulokset julkistetaan 8. joulukuuta 2016.