Deloitte Technology Fast 50 Finland -ohjelma listaa vuosittain Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. Sijoittuen upeasti 11. sijalle RELEX nostettiin listalle jo viidentenä peräkkäisenä vuotena.

RELEX on Euroopan nopeimmin kasvava toimitusketjun hallinnan ohjelmistoja kehittävä yritys. ”Vuosi 2015 on ollut meille todella merkittävä, eräänlainen läpimurtovuosi isoilla markkinoilla kuten Saksassa ja Iso-Britanniassa. Olemme myös avanneet toimiston Yhdysvalloissa, joten tavoitteenamme on olla korkealla listalla myös tulevina vuosina”, kertoo RELEXin operatiivinen johtaja Tuomo Pesonen.

RELEXin neljän viime vuoden kasvu on ollut 311 % ja 2010-luvulla liikevaihto on lähes kahdeksankertaistunut. Kasvu on ollut kannattavaa ja RELEXin historiassa kaikki vuodet ovat olleet positiivisia.

”Valtaosa kasvustamme tulee nykyään Suomen ulkopuolelta, joten kova kasvumme sekä korkea sijoituksemme listalla osoittavat, että suomalainen osaaminen kelpaa ulkomaillakin”, tuotekehityksestä vastaava Tommi Ylinen toteaa.

Deloitte Technology Fast 50 Finland listaa vuosittain 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä. Mittarina käytettiin yritysten liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2011–2014) ajalta. Suomessa kilpailu on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Deloitte järjestää kilpailun yhteistyössä Suomen pääomasijoitysyhdistys ry:n kanssa.