RELEX on mukana vaihtamassa ajatuksia toimitusketjujen hallinnasta 600Minutes Supply Chain -tilaisuudessa 29. syyskuuta 2015. Tapahtuman järjestää Management Events Helsingissä Finlandia-talolla.

Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijaesityksiä ja -puheenvuoroja toimitusketjun eri aihealueilta. Myös paneelikeskustelussa asiantuntijat ottavat kantaa kohderyhmän kannalta keskeisimpiin aihepiireihin. Osallistujakunta koostuu toimitusketjun, hankintojen ja tuotannon kehittämisestä vastaavasta johdosta. Tapahtumassa on myös mahdollista tavata palveluntarjoajia.

Tilaisuuden pääteemat:

  • Teollisuuden kilpailukyvyn edistäminen keskellä idän ja lännen uudelleen kohtaamista
  • Ennakoinnin, reagointiajan ja suunnitteluprosessin merkitys yhä nopeatempoisemmassa toimitusketjussa
  • Muuttaako digitalisointi haasteet mahdollisuuksiksi – teollisesta internetistä kilpailukykyä?
  • Innovatiiviset tavat kehittää perinteistä Lean-ajattelua ja työturvallisuutta
  • Miten turvata laatu jatkuvassa kustannuspaineessa?

Tule keskustelemaan RELEXiläisten kanssa

RELEX tarjoaa alan keskusteluun jatkuvasti kasvavaa käytännön kokemusta toimitusketjun hallinnasta esimerkiksi ennustamisen, automaattisen täydennyksen ja optimoidun varastonhallinnan saroilla. Tiedätkö jo millä kaikilla tavoilla toimiva toimitusketjunhallinta voi edesauttaa sinun yritystäsi menestymään?

Mukana tapahtumassa ovat RELEXiltä toimitusjohtaja Mikko Kärkkäinen, myyntijohtaja Samuli Eklund ja operatiivinen johtaja Tuomo Pesonen. Ole yhteydessä, jos haluat tavata tilaisuuden aikana ja keskustella henkilökohtaisesti yrityksesi haasteista ja mahdollisuuksista.