Lue PDF-versio

Vähittäiskaupan ja valmistavan teollisuuden toimitusketjunhallinnan järjestelmiä kehittävä RELEX laajentaa liiketoimintaansa ja syventää mobiilialan toimialatuntemustaan ostamalla Sellmoren Companyn.

Sellmore tarjoaa mobiilialan yrityksille räätälöityjä business intelligence- ja johdon ohjausjärjestelmiä, erityisesti myynnin ja tuotannon suunnitteluun. Järjestelmät on nyt tarkoitus integroida RELEXin toimitusketjuhallinnan ratkaisuihin.

Sellmoren on perustanut entinen Nokian johtaja Tommi Saarela. Yrityksen asiakkaat ovat Euroopan johtavia mobiili- ja teknologia-alan yrityksiä. Myös RELEXillä on jo useita matkapuhelinoperaattoreita asiakkainaan Pohjoismaissa.

Kun RELEXin kehittämä, suuria datamassoja käsittelevä tietokantajärjestelmä yhdistetään Sellmoren toimialaosaamiseen, pystytään mobiiliteknologia-alan yrityksille tarjoamaan huipputason ratkaisuja.

– Yhdessä RELEXin kanssa Sellmorella on hyvät mahdollisuudet laajentaa tarjoomaa myös muille toimialoille ja kasvattaa liiketoimintaa entistä nopeammin, sanoo RELEXin toimitusjohtaja Mikko Kärkkäinen.

Myös Sellmorella uskotaan yrityskaupan avaamiin mahdollisuuksiin.

– RELEX on maailmanluokan yritys toimitusketjujen hallinnassa. Sellmoren osaaminen elektroniikan valmistamisessa, jakelussa ja vähittäiskaupassa puolestaan tekee meistä houkuttelevan kehityskumppanin kenelle tahansa, joka myy tai valmistaa hintavia lyhyen elinkaaren kulutustavaroita, päättää toinen Sellmoren perustajista Jussi Laaksonen.