RELEX on kaksinkertaistanut liiketoimintansa vuodessa ja laajentanut uusille markkinoille

Menestyksekäs vuosi 2012 sai hienon päätöksen, kun Deloitte listasi RELEXin toistamiseen Suomen 50 nopeimmin kasvavan teknologiayrityksen joukkoon.

Vuodessa toimitusketjunhallinnan järjestelmiä kehittävä RELEX on kaksinkertaistanut sekä liikevaihtonsa että henkilöstönsä. RELEXiläisiä on yhteensä jo yli 50 Pitäjänmäellä ja muissa Euroopan konttoreissa.

RELEX on laajentanut toimintaansa uusille markkinoille. Kesällä yritys allekirjoitti sopimuksen ensimmäisen norjalaisen asiakkaan kanssa, ja avasi toimiston Lontooseen.

”Vallitsevassa markkinatilanteessa yritysten on vaikeaa kasvattaa tulostaan lisämyynnillä. Kannattavuutta voi kuitenkin lisätä toimintaa tehostamalla ja vähentämällä hävikkiä. RELEX auttaa asiakkaitaan tehostamaan toimitusketjuaan.” sanoo RELEXin toimitusjohtaja Mikko Kärkkäinen. “RELEXin järjestelmä auttaa säästämään, ja näinä niukkuuden aikoina tämä on entistä tärkeämpää.”

”Suomen hyvä maine teknologiamaana on auttanut meitä uusille markkinoille laajentumisessa,” Michael Falck, RELEXin toinen perustaja lisää.

“Korkeakoulutukseen kannattaa satsata, sillä vain luomalla uutta voimme menestyä kansainvälisessä kilpailussa, vaikka investoinnin takaisinmaksu voikin viedä hetken. Vuodet, jotka vietimme tutkijoina Aalto-yliopistossa RELEXin perustajien Johanna Smårosin ja Michael Falckin kanssa eivät menneet hukkaan. Seitsemässä vuodessa olemme onnistuneet luomaan 50 uutta työpaikkaa,” Mikko Kärkkäinen tarkentaa.

“RELEXin kasvu jatkuu ja toivomme, että voimme jatkossakin palkata lisää fiksuja ihmisiä.”