Lue PDF-versio

Etelä-Afrikan johtava verkkokauppa takealot.com valitsi RELEXin toimitusketjuratkaisun tukeakseen nopeaa kasvuaan

Takealot.com aloittaa ensimmäisenä afrikkalaisena yrityksenä yhteistyön maailman tehokkaimpien toimitusketjuratkaisujen toimittajan RELEXin kanssa.

Yritys valitsi edistyneen RELEX järjestelmän osana siirtymistään entistä strukturoidumpiin ennustus- ja ostoprosesseihin, jotka yhdessä tukevat ja auttavat yrityksen eksponentiaalisen kasvun hallinnassa.

RELEXin ohjelmistoa käytetään tukemaan takealot.com:in kysynnän ennustamista, täydennystä ja varastonhallintaa, varastovalikoiman optimointia sekä kampanja-analytiikkaa ja raportointia. Käyttöönotto on tarjonnut dynaamisen viitekehyksen kategoriapäälliköille ja on selkeästi vähentänyt rutiinitilauksiin käytettyä aikaa, jolloin tuotepäälliköt voivat paremmin keskittyä lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Didi Francis, takealot.com:in päivittäistavarakaupan johtaja kommentoi tähänastisia tuloksia: “Olimme vaikuttuneita siitä nopeudesta, jolla RELEX alkoi tuottaa tulosta. Esimerkiksi tilauksiin käytetty aika väheni ja varaston puutetilanteet pystyttiin hoitamaan paremmin. RELEXin tiimin kanssa oli mukava työskennellä. He mukautuivat verkkokaupan ainutlaatuisiin haasteisiin ja tukivat meitä rakentamalla räätälöidyn ratkaisun, joka toimii sekä laajan tuotevalikoiman että nopean kasvutahdin kanssa.”

“Olimme vaikuttuneita siitä nopeudesta, jolla RELEX alkoi tuottaa tulosta. Esimerkiksi tilauksiin käytetty aika väheni ja varaston puutetilanteet pystyttiin hoitamaan paremmin.”

Takealot.com:in tavoitteena on olla Afrikan asiakaskeskeisin verkkokauppa ja tarjota markkinoiden laajin tuotevalikoima asiakkailleen. Yrityksen Kapkaupungissa ja Johannesburgissa sijaitsevat jakelukeskukset käsittelevät 9 miljoonan varastointinimikkeen jakelutoiminnan.

RELEX on juuri aloittanut toimintansa Etelä-Afrikassa yhteistyössä Argilityn kanssa tarjotakseen RELEX ohjelmistoa paikallisille päivittäistavara- ja tukkukauppiaille. Argility on johtava IT-palveluiden ja sovellusratkaisujen tarjoaja alueella.