RELEX järjestää kuudennen Tammiseminaarinsa 21. tammikuuta 2015.

Aika: Keskiviikko 21.1.2015 klo 12.00 – 18.00

Paikka: Postintaival 7, Helsinki

Toimitusketjun hallinnan ammattilaisille suunnattu tapahtuma on ollut vuosi vuodelta suositumpi. Tänä vuonna seminaari järjestetään ensimmäistä kertaa tulevissa toimitiloissamme, Itellan pääkonttorilla.

Tammiseminaari kerää toimitusketjun hallinnan ja logistiikan asiantuntijat saman katon alle. Seminaarissa kuullaan alan uusimpia tuulia ja uutisia sekä kiinnostavia asiakaskokemuksia. Aikaisempien vuosien tapaan tapahtumassa julkistetaan ja palkitaan myös RELEX Supply Chain Award eli paras toimitusketjun hallintaa käsittelevä opinnäytetyö.

Tämän vuoden Tammiseminaarin teemana on monimutkaisen toimitusketjun optimointi. Käyttäjäkokemuksia kuullaan mm. Stora Ensolta ja Hankkijalta (Agrimarket). Ohjelmassa on myös paneelikeskustelu, jonka aiheena on globaalin toimitusketjun hallinta RELEXin avulla.

Puheenvuorojen ja keskustelun lisäksi tilaisuudessa juhlitaan tupaantuliaisia. RELEXin tulevat toimitilat sijaitseva Itellan pääkonttorilla, joka on tärkeä logistiikka-alan keskus Suomessa. Seminaarivieraat kokoontuvat sen Brahe-saliin, joka on nimetty Suomen postilaitoksen perustajan Pietari Brahen mukaan. Tarjolla on myös mukavaa verkostoitumista, ruokaa ja juomaa.