Toimitusketjuteknologian pioneeri

Toimitusketjun hallintaan kehittämämme ratkaisu on yhdistelmä nerokasta teknologiaa ja vankkaa ammattitaitoa. Sinä saat nauttia mukautuvasta ohjausjärjestelmästä, joka automatisoi yrityksesi toimitusketjun.

Teemme minuuteissa sen mihin muut käyttävät tunteja

RELEXin muistinvaraista laskentaa hyödyntävä toimitusketjun hallinnan ohjelmisto pystyy laskemaan viisi kertaa nopeammin kuin lähin kilpailija ja 100 kertaa nopeammin kuin muut tunnetuimmat järjestelmät.

RELEX-järjestelmä pystyy esimerkiksi laskemaan 1000 myymälän ja miljoonan varastointinimikkeen tarkat kysyntäennusteet kahdeksi vuodeksi eteenpäin alle 60 minuutissa. Muistinvarainen tietojenkäsittely kasvattaa käsittelynopeutta, koska yrityksen tietoja ei kierrätetä kovalevyn kautta, vaan tiedot säilyvät aktiivisessa muistissa prosessointia varten.

Toimitusketjun automatisointi on helppoa ja joustavaa

RELEXin Business Rules Engine auttaa automatisoimaan ammattitaitosi. Kysynnän ennustamiselle voidaan luoda rutiini ulkopuolisten tapahtumien, kuten sesonkien, kampanjoiden, trendien tai sään perusteella. Näin syntyy automaattinen tilausprosessi, joka säästää aikaa ja parantaa tarkkuutta sekä tuloksia.

Automatisoinnin ansiosta sinulle jää vapaus keskittyä liiketoiminnan prosessien kehittämiseen ja tulokseen vaikuttavien poikkeustilanteiden hallitsemiseen. Järjestelmän logiikkaa on helppo muokata ilman koodaustaitoja.

Case Plantagen

Plantagen on Skandinavian suurin puutarhaketju ja asiakkaamme. Yhtiö on Suomen, Ruotsin ja Norjan markkinajohtaja 110 myymälällään, ja ketjun vuotuinen liikevaihto on noin 433 miljoonaa euroa.

Tulokset

12 %

parannus hyllysaatavuudessa

32%

lasku myymälöiden varaston määrässä

8%

Kasvu myynnissä

  • Tilausten tehokkuus paranee merkittävästi; säästetty aika myymälöissä vastaa noin 10:tä henkilöresurssia.
  • Ennakkosesonkien suunnittelu tarkentuu, paikalliset kysyntäpiikit huomioidaan paremmin, varaston selvitys tehostuu, ja näiden myötä liikevaihto kasvaa.
  • Keskusvaraston hankinnat saadaan yhdistettyä myymälätäydennyksiin.

Lue koko case-esimerkki

Älykästä laskentaa ja joustavaa analyysiä

Yksi RELEX-järjestelmän salaisuuksista on oma toimitusketjuihin optimoitu muistinvarainen tietokanta. Tämän tuoman suorituskyvyn ansiosta ennusteet voidaan tehdä jokaisen yksittäisen varastointinimikkeen tasolla. Dataa voidaan tarkastella ja analysoida halutulla tavalla reaaliajassa; myymälöittäin, alueittain, tuoteryhmittäin, myyntipäivittäin tai esimerkiksi varastointinimikkeen, sään tai tapahtuman tasolla. Teknologiamme huomioi myös tulevaisuuden, yrityksenne laajentuessa järjestelmä mukautuu vaivatta uusiin tietovirtoihin.

Akateeminen tutkimus ja käytännön kokemus perustana

RELEXin tiimillä on vakuuttava akateeminen tausta toimitusketjun suunnittelussa. RELEXin vuosikymmenen takaisesta perustamisesta lähtien tutkimustietoa ja ideoita on hyödynnetty useissa eri maissa. Tuotekehittelymme parhaat käytännöt on jalostettu teidän käyttöönne.

Loppujen lopuksi, teknologia yksin ei riitä

Vaikka tarjoamme ainulaatuista teknistä osaamista, ihmiset ja prosessit ovat toimintamme sydän. RELEX mukautuu vaivattomasti teidänkin erityistarpeisiinne.

 Lue lisää