Toimitusketjun hallinnan ratkaisut teollisuusyrityksille

Hallitse tulevaisuutta kehittyneillä toimitusketjun hallinnan ratkaisuillamme. Mitä monimutkaisempaa yrityksen toiminta on, sitä paremmin RELEXin vaikutus näkyy.

Tehokkuutta tarkoilla ennusteilla

RELEXin kehittyneillä ratkaisuilla mullistat menekinsuunnittelua ja viet teollisuuden toimitusketjun hallinnan uudelle tasolle. Tehokas toimitusketju pohjautuu tarkkoihin ennusteisiin, joiden avulla myynnin suunnittelua, hankintoja, tuotantoa ja varastoja ohjataan tehokkaasti.

RELEXin järjestelmän joustavuudella ja läpinäkyvyydellä pystytään samanaikaisesti ohjaamaan ja seuraamaan sekä myynnin kehitystä lyhyellä aikajänteellä, että strategisia tavoitteita pidemmällä aikajänteellä budjetin muodossa.

 

Löydät kattavasti lisätietoa ratkaisuistamme englanninkielisiltä verkkosivuiltamme.

Lue lisää ratkaisuistamme

RELEXin avulla teollisuusasiakkaamme ovat:

  • Tuottaneet tarkempia ennusteita, lisäämättä resursseja, laskennallisia ennustemalleja käyttäen
  • Lisänneet tehokkuutta haastavien tilanteiden, kuten sesonkien ja kampanjoiden hallintaan
  • Siirtyneet raskaista ja manuaalisista ennustamisprosesseista laadullisiin ja asiantuntijuuteen perustuviin toimintatapoihin
  • Vähentäneet hävikkiä tuotannossa ja logistiikassa
  • Pienentäneet tuotannon kustannuksia
  • Pienentäneet varastoon sitoutunutta pääomaa ja parantaneet varastosaatavuutta
  • Ohjanneet yrityksen toimintaa niin operatiivisesti kuin strategisesti RELEXin ennusteiden perusteella

Case-esimerkkejä

RELEXin käyttöönoton myötä Lumenella on nyt kokonaisvaltainen myynnin suunnittelun työkalu, jonka ansiosta toimitusketjun läpinäkyvyys on parantunut ja kampanjoiden suunnittelu helpottunut.

Lue case-esimerkki

Monikansallinen ruoka-alan yritys Atria onnistui nostamaan ennustetarkkuuttaan 5 prosenttiyksikköä RELEXin menekin ennustamisen ja kysynnän suunnittelun ratkaisulla.

Lue case-esimerkki

Altia otti RELEXin ratkaisun käyttöön kysynnän ennustamiseen ja ostojen suunnitteluun, minkä seurauksena ennustetarkkuus on parantunut 9% ja varmuusvarastotasot ovat pienentyneet.

Lue case-esimerkki

”Se, miten RELEX on kuunnellut meitä ja ymmärtänyt tarpeemme, on ollut poikkeuksellista. Pystyimme saavuttamaan lähes kaikki projektille asetetut tavoitteet vain pienillä kompromisseilla.”

– Elina Haavisto, Head of Business Control and Planning, Lumene

Lisätietoja ratkaisuistamme?

RELEX on auttanut lukuisia teollisuusyrityksiä monimutkaisissa toimitusketjun haasteissa. Kanssamme on helppo työskennellä ja saat mitattavia tuloksia jo kuukausien kuluessa käyttöönotosta. Ota yhteyttä jo tänään tai katso lisätietoja ratkaisuistamme englanninkielisiltä verkkosivuiltamme.


Ota yhteyttä