Tiedotteet

Selaa kategorioittain

Summit Partnersin lisärahoitus kiihdyttää RELEXin kasvua

RELEX Solutions on hyväksynyt toisen sijoituksen globaalilta pääomasijoitusyhtiöltä Summit Partnersilta. Sijoituksen tavoitteena on tukea RELEXin jatkuvaa kasvua. RELEXin perustajat jatkavat edelleen yrityksen johtotehtävissä ja pysyvät enemmistöosakkaina.

RELEX Solutions kasvaa yritysostolla

RELEX ostaa Galleria Retail Technology Solutionsin ja laajentaa tarjontaansa vähittäiskaupan tilan- ja valikoimanhallintaan. RELEXin tavoitteena on rakentaa globaali, tavarantoimittajista myymälöihin ulottuva, koko toimitusketjun kattava integroitu ratkaisu.

HELLWEG optimoi varastotasojaan RELEXillä

Saksalainen pienrakentamiseen ja puutarhatuotteisiin erikoistunut HELLWEG valitsi RELEXin toimitusketjun hallinnan järjestelmän ylläpitämään varastonhallintaa sekä kaksiportaista täydennystilausprosessia jakelukeskuksensa kautta.

Apetitin ja RELEXin yhteistyö laajenee

Elintarvikevalmistaja Apetit on ottanut käyttöönsä RELEXin toimitusketjun hallinnan järjestelmän vuoden 2016 alussa. Päätökseen vaikutti Apetitin hyvä kokemus yritysten välisestä yhteistyöstä, sillä Apetit on käyttänyt RELEXin ja CGI:n perustamaa Ennustepankki-ruokapalvelua vuodesta 2013 lähtien.