Pohjoismaiden johtava lelujen ja muiden lasten tuotteiden vähittäiskauppa TOP-TOY kasvattaa toimitusketjunsa läpinäkyvyyttä hallitakseen varastotasoja ja parantaakseen saatavuutta.

RELEX Solutions tarjoaa TOP-TOY:lle uuden ratkaisun, jonka tavoitteena on tukea ennustamista ja täydentämistä kaikissa yhtiön kivijalkaliikkeissä sekä verkkokaupassa.

BR ja Toys”R”Us brändeistään tunnetulla lelukaupalla on yhteensä 295 myymälää Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Islannissa ja Saksassa. TOP-TOY:n valikoima koostuu yli 32000 tuotteesta. Yhtiön suurimmissa liikkeissä tuotteita on noin 12000 ja pienemmissä noin 5000.

“Haluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikissa myymälöissämme. Tätä varten meidän on varmistettava, että tuotteita on tarjolla aina, kun asiakkaat niitä tarvitsevat,” kertoo Jens Hansen, TOP-TOY:n operatiivinen johtaja. “Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme tehokkaita ja tarkkoja kysynnän ennusteita. RELEXin ratkaisu auttaa meitä saavuttamaan nämä tavoitteet.”

Aikaisemmin yhtiö hoiti kysynnän ennustamisen ja varastonhallinnan manuaalisesti. Uuden ratkaisun myötä TOP-TOY pystyy hyödyntämään kaikkea saatavilla olevaa dataa automaattisesti tuottaen tarkkoja kysynnän ennusteita sen jokaiselle myymälälle. Uusi, automatisoitu prosessi vapauttaa henkilökunnan aikaa asiakaspalveluun sekä parantaa saatavuutta myymälöissä samalla, kun varastotasot pysyvät mahdollisimman vähäisinä.

“RELEX automatisoi ison osan suunnittelutyöstämme ja antaa meille tarkkoja ennusteita, minkä johdosta työntekijämme voivat keskittyä tärkeimpiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, liiketoiminnan kehittämiseen sekä poikkeuksien käsittelyyn”, Hansen lisää.

“Ennustamisen ja täydentämisen automatisoinnilla voidaan vähentää varastotasoja ja hävikkiä, sekä minimoida myynnin menetykset”, kertoo RELEXin Tanskan maajohtaja Søren Gram Christensen. “Odotamme innolla yhteistyötä TOP-TOY:n kanssa ja olemme varmoja, että pystymme tarjoamaan heille juuri sellaisen ratkaisun, minkä yhtiö tarvitsee.”

TOP-TOY
on Pohjoismaiden johtava lelujen ja muiden lasten tuotteiden vähittäiskauppa. Tanskalainen TOP-TOY omistaa BR-Lelut ja TOY”R”US kauppaketjut Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa ja Saksassa.

Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman leluja, trampoliineja, altaita, lasten kirjoja, vuodevaatteita, rooliasuja ja tarvikkeita. Lisäksi yhtiö ylläpitää neljää BR -verkkokauppaa sekä neljää TOY”R”US -verkkokauppaa.

Lisätietoja: www.top-toy.com