Uutiset ja tiedotteet

Yritys » Uutiset ja tiedotteet

Selaa kategorioittain

RELEX Live -tapahtuma inspiroi Helsingissä

Uudistettu vuosittainen seminaarimme kokosi yhteen vähittäiskaupan ja toimitusketjun asiantuntijoita verkostoitumaan ja kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja alan uusimmista trendeistä sekä sen tulevaisuuden näkymistä.

RELEX vahvistaa läsnäoloaan Baltian alueella

RELEX järjesti ensimmäistä kertaa kokopäiväisen tapahtuman Baltian alueen asiakkaille ja prospekteille. Tapahtuman teemana oli kokonaisvaltainen vähittäiskaupan suunnittelu ja se kokosi yhteen alan asiantuntijoita eri puolilta Baltiaa.

Summit Partnersin lisärahoitus kiihdyttää RELEXin kasvua

RELEX Solutions on hyväksynyt toisen sijoituksen globaalilta pääomasijoitusyhtiöltä Summit Partnersilta. Sijoituksen tavoitteena on tukea RELEXin jatkuvaa kasvua. RELEXin perustajat jatkavat edelleen yrityksen johtotehtävissä ja pysyvät enemmistöosakkaina.

RELEX Solutions kasvaa yritysostolla

RELEX ostaa Galleria Retail Technology Solutionsin ja laajentaa tarjontaansa vähittäiskaupan tilan- ja valikoimanhallintaan. RELEXin tavoitteena on rakentaa globaali, tavarantoimittajista myymälöihin ulottuva, koko toimitusketjun kattava integroitu ratkaisu.

HELLWEG optimoi varastotasojaan RELEXillä

Saksalainen pienrakentamiseen ja puutarhatuotteisiin erikoistunut HELLWEG valitsi RELEXin toimitusketjun hallinnan järjestelmän ylläpitämään varastonhallintaa sekä kaksiportaista täydennystilausprosessia jakelukeskuksensa kautta.

Apetitin ja RELEXin yhteistyö laajenee

Elintarvikevalmistaja Apetit on ottanut käyttöönsä RELEXin toimitusketjun hallinnan järjestelmän vuoden 2016 alussa. Päätökseen vaikutti Apetitin hyvä kokemus yritysten välisestä yhteistyöstä, sillä Apetit on käyttänyt RELEXin ja CGI:n perustamaa Ennustepankki-ruokapalvelua vuodesta 2013 lähtien.

RELEX laajentaa Norjaan

RELEX on perustanut uusimman sivuliikkeensä Norjaan. Oslon konttorin avaamisen toivotaan vauhdittavan RELEXin tavoitetta saada uraauurtavalle teknologialleen uusia norjalaisia asiakkaita. Uuden Norjan-tiimin vetäjänä toimii perustajajäsen Michael Falck.

Akateeminen tutkimus kohtaa liiketoiminnan haasteet

Lue case-esimerkeistämme kuinka akateeminen asiantuntemuksemme ratkoo todellisia kaupan ja toimitusketjun hallinnan haasteita.Lue case-esimerkkejämme